0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 15:00

8.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hodonín nadále bez ztráty kytičky


Branky


0

Poslední Vrchovina nestačila na dosud suverénní Hodonín a prohrála pouze o dvě branky. Kdyby Hodonín proměnil všechny své šance, připsali by si domácí pěkný debakl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj posledního celku s prvním dopadl podle papírových předpokladů. Vrchovině nepomohla ani výměna trenéra, kdy těsně před utkáním nahradil Ladislava Libušu Karel Fencl. Hned od počátku zápasu jasně na trávníku dominoval Hodonín. Hosté ze své převahy vytěžili několik zajímavých příležitostí. Přímý kop exligisty Polácha vytěsnil mimo tři tyče gólman Michálek. Zuby si na něm pak vylamali postupně Bartoš s kanonýrem Masarykem. Cestu za vítězstvím mohla hostům zkomplikovat 35. minuta zápasu, kdy po centru Poula skŕoval domácí Žák. Branka však pro ofsajd uznána nebyla. Za pět minut se postavil k exekuci přímého kopu Polách. Jeho střelu ještě s námahou Michálek vytáhl na břevno, dobíhající Šturma pak uklidil míč do sítě hlavou - 0:1. 

 

Po přestávce se Hodonín velice brzy uklidnil. V 53. minutě po centru Polácha nejlepší střelec soutěže Masaryk uklidil míč hlavou do brány a Michálek byl bez šance - 0:2. Hodonín se po získání dvoubrankového náskoku uklidnil a po zbytek zápasu si v poklidu hlídal získaný náskok. Vrchovina se moc před hostujícího brankáře nedostala. Hrozila pouze ze standardních situacích. Při jedné z nich napálil domácí Kovář v nadějné pozici pouze hodonínského obránce. Hodonín se díky výhře vyhřívá na čele tabulky už s pěti bodovým náskokem. 



Ohlasy k zápasu


SFK Nové Město na Moravě
Karel Fencl (trenér): Výkon z naší strany nebyl špatný, oproti utkání v Bystřici před týdnem to byl rapidní rozdíl. Škoda jen, že jsme alespoň neskórovali, hráči by si to zasloužil Zdroj: http://hodoninsky.denik.cz/fotbal_region/hodonin-zdolal-posledni-vrchovinu-v-cele-divize-ma-petibodovy-naskok-20160926.html

FK Hodonín
Vladimír Malár (asistent trenéra): Naše vítězství je zcela zasloužené. Škoda, že jsme v prvním poločase nedali ze čtyř vyložených šancí více gólů. Do druhého poločasu se nám mohlo jít lépe. Za stavu 2:0 už ale nebylo o naší výhře pochyb Zdroj: http://hodoninsky.denik.cz/fotbal_region/hodonin-zdolal-posledni-vrchovinu-v-cele-divize-ma-petibodovy-naskok-20160926.html



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě
F. Michalek [-] - P. Dobiáš [-] , O. Vícha [-] - L. Wolker [-] , M. Žák [-] (61. D. Bača [-] ) , M. Mazel [-] , R. Blažíček [-] - T. Poul [-] (70. A. Burian [-] ) , M. Kovář [-] , L. Michal [-] , L. Bodeček [-] (84. V. Bárta [-] )

FK Hodonín
M. Petráš [-] - P. Kyselka [-] , J. Červinek [-] , R. Konečný [-] , P. Fojtík [-] - J. Bartoš [-] (88. T. Mareš [-] ) , O. Paděra [-] , R. Holešinský [-] (89. T. Varmuža [-] ) , T. Polách [-] , Z. Šturma [-] - P. Masaryk [-] (84. P. Dovhanyuk [-] )

ŽK: 34. R. Blažíček , 47. P. Dobiáš , 49. M. Žák , 59. M. Kovář .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Mikula Petr - KULIČKA Radek, GLOSER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.