1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 15:30

7.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bzenec si veze z Pelhřimova remízu


Branky


2

Na vedoucí branku domácích v prvním poločase zareagoval celek ze Slovácka vyrovnávací trefou ve druhé půli. Další šance však už neproměnil a odváží si z Pelhřimova bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízové střetnutí přinesl zápas mezi domácím Pelhřimovem a hostujícím Bzencem. Hostující celek po dlouhé cestě nastoupil do utkání poměrně vlažně, přesto se dá říci, že se na hřišti hrála rovnocenná partie. Vedení se ujal domácí Pelhřimov. Hosté vyrobili zbytečný faul před svým pokutovým územím a byl odpískán přímý volný kop. Míč nejdříve přeběhl Pikl a Homolka svou ránu přesně zamířil k tyči hostující svatyně - 1:0. Bzenecký Slovan ale mohl ještě před odchodem do kabin vyrovnat. Šmahaj ale neseřídil správně mířidla. Neúspěšní byli dále Reška s Pyclíkem. Pět minut před odchodem do kabin zaváhal před prázdnou bránou Obranec. Domácí tak udrželi poločasové vedení.

 

Bzenec se po přestávce výrazně zlepšil a začali soupeře napadat už na jeho polovině a Pelhřimov se začal dostávat pod tlak a jen díky skvělému brankáři Čermákovi si drželi jednobrankové vedení. V 68. minutě skvěle zasáhl proti šanci Mlýnka. O dvě minuty později ale nešťasně podklouzl na brankové čáře a nikym nekryty Kasala hlavou pohodlně skóroval - 1:1. Bzenec pak vrhl všechny své síly do útoku. Vypracoval si i několik dalších příležitostí. V největší z nich stoper Lysoněk velice zbrkle zakončoval mimo bránu. V dalších šancích selhali Kasala, Šmahaj a Horňák. Bod byl nakonec pro hosty ztrátou.



Ohlasy k zápasu


FK Maraton Pelhřimov
Martin Moravec (trenér): Bylo utkání dvou poločasů. V prvním jsme se dostali do vedení, nedokázali jsme ale navázat další brankou, i když jsme šance měli. Po změně stran jsme odešli a hosté nás přehrávali, po zbytečné chybě jsme dostali vyrovnávací gól Zdroj: http://hodoninsky.denik.cz/fotbal_region/bzenec-bral-v-pelhrimove-bod-na-konecnych-1-1-srovnal-kasala-20160919.html

TJ Slovan Bzenec
Libor Škodík st. (trenér): Je to pro nás ztráta, protože v Pelhřimově jsme narazili na zatím nejslabšího soupeře, se kterým jsme letos hráli. Opravdu si myslím, že remíza z tohoto utkání je málo. Zdroj: http://hodoninsky.denik.cz/fotbal_region/bzenec-bral-v-pelhrimove-bod-na-konecnych-1-1-srovnal-kasala-20160919.html



Sestavy


FK Maraton Pelhřimov
P. Čermák [-] - J. Homolka [-] , V. Vacek [-] , O. Sládok [-] - D. Poul [-] , V. Poul [-] , J. Hanousek [-] (82. A. Ryšavý [-] ) , J. Pikl [-] - T. Obranec [-] (75. D. Čížek [-] ) , J. Kmoch [-] , D. Rážek [-] (62. F. Bartoň [-] )

TJ Slovan Bzenec
D. Mrkvica [-] - T. Košut [-] , J. Chromeček [-] , M. Petrucha [-] , O. Lysoněk [-] - D. Šmahaj [-] , J. Hudec [-] (64. P. Kasala [-] ) , O. Pyclík [-] (67. L. Mlýnek [-] ) , P. Horňák [-] , L. Škodík [-] - T. Reška [-] (72. T. Zůbek [-] )

ŽK: 22. J. Hanousek , 43. D. Poul , 60. D. Rážek - 22. P. Horňák , 60. O. Lysoněk , 61. M. Petrucha , 85. T. Košut .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: Vostrejž Ivan - ZAPLATILOVÁ Jana, STANĚK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
19. 9. 2016 11:34
Honzo, omlouváme se za tu "pěst mezi oči" v titulku. Připletla se nám tam náhodou, již je opravena :))
19. 9. 2016 09:11
Opravte si, prosím, tu šílenou gramatickou chybu z nadpisu.