1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 10:15

7.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Body se dělí mezi oba mančafty


Branky


0

Po dvaceti pěti minutách šel Slavičín do vedení. Polná ztrátu zlikvidovala po necelé hodině hry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavičín přivítal na svém hřišti fotbalisty z Polné. Domácí v prvním poločase Polnou převyšovali ve všech aspektech hry. Hostům z Polné činily velké obtíže nátlaková hra domácích a důraz v osobních soubojích, díky čemuž držel Slavičín na kopačkách více balón. Slavičín se také zcela zaslouženě ujal, když slavičínský Kocián se zmocnil balonu a jeho ránu nešťastně tečoval jeden z obráncu Polné mimo dosah gólmana Skočdopoleho - 1:0. Slavičín si vypracoval ještě nějaklé šance a hosté byli rádi, že prohrávali jen o jednu branku.

 

Hostující trenér zřejmě svůj tým o přestávce namotivoval a Polná začínala pomalu měnit obraz hry. Začala si dávat více balón po zemi, a i v osobních soubojích se vyrovnala Slavičínu. Polná po zásluze v 57. minutě srovnala, když. Urbánkův přímý kop zaplul za záda brankáře Vypušťáka - 1:1. Pak se hra přelévala z jedné strany hřiště na druhou, ale i přes několik solidních tutovek na obou stranách hřiště se již skóre utkání neměnilo.



Ohlasy k zápasu



Slavoj Polná
Milan Lovětinský (trenér): Myslím, že za druhou půlku jsme si bod zasloužili, a každopádně jsme spokojení, že jsme v těch dvou posledních venkovních zápasech neprohráli a máme z toho dva body. Uhrát něco tady na Moravě je těžké. Zdroj: http://zdarsky.denik.cz/fotbal_region/okresni-derby-ovladla-jednoznacne-bystrice-20160919.html



Sestavy


FC TVD Slavičín
S. Vypušťák [-] - D. Horáček [-] (78. J. Velecký [-] ) , O. Školník [-] , T. Švach [-] , J. Lukaštík [-] , L. Mezírka [-] , P. Kříž [-] , M. Goňa [-] , T. Kocián [-] (62. M. Švach [-] ) , P. Elšík [-] , L. Matůš [-] (78. A. Bartoš [-] )

Slavoj Polná
J. Skočdopole [-] - J. Zábrodský [-] , I. Ujčík [-] , M. Šimek [-] , V. Haala [-] - J. Kubec [-] , J. Urbánek [-] , P. Benda [-] , Z. Tlačbaba [-] (80. J. Holub [-] ) - J. Hrdlička [-] (90. R. Caha [-] ) , T. Válek [-] (88. D. Procházka [-] )

ŽK: 39. O. Školník , 59. J. Lukaštík , 84. P. Elšík - 16. P. Benda , 27. M. Šimek , 42. Z. Tlačbaba .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: POSPÍŠIL Pavel - KOLÁČEK Jan, ZAORAL Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.