2:1
(0:0)
49. P. Simandl (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 15:30

7.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rosice otočily zápas


Branky


56. J. Havlásek , 72. P. Malata - 49. P. Simandl (p.)
0

Po bezbrankové první půli se hosté hned zkraje ujali vedení z penalty. Domácí však dvěma góly dokázaly zvrátit skóre zápasu na svou stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Rosic zavítalo o víkendu mužstvo z Břeclavi. První poločas moc pohledného fotbalu nepřinesl. Hra se odehrávala především mezi šestnáctkami obou týmů. Díky lepší kombinaci měla optickou převahu hostující Břeclav. Více šancí si ale vypracovala domácí družina z Rosic. Hned v 7. minutě střelu Černého zpacifikoval ve svých rukavicích brankář Kunický. Ve 23. minutě přistál centr Černého na hlavě Malaty, který rozezvučel pouze tyč břeclavské kasy. Na opačné straně poslal centr Lapina hlavou vysoko nad Musil. Poslední vážnější situace přišla ve 32. minutě, kdy rosický Malata poslal míč z přímého kopu jen do náruče hostujícího brankáře. Do kabin tak odcházely obě mužstva za bezbrankového stavu.

 

Vstup do druhého dějství mělo lepší mužstvo z Břeclavi. Střelu Fialy zpoza šestnáctky ještě brankář Zádrapa stačil vyrazit. V 49. minutě byl však faulován v pokutovém území domácích De Carvalho a nařízenou penaltu poslal za Zádrapova záda Simandl - 0:1. Domácí srovnali skóre o sedm minut později, kdy odčinil předchozí faul Havlásek, a hlavou po rohovém kopu málem protrhl síť hostující svatyně  - 1:1. V dalším průběhu zpřesnily Rosice svou kombinaci a zápas se odehrával především na půli Břeclavi. V 68. minutě po přesné přihrávce Malaty se objevil ve vyložené pozici Černý, ale branku přestřelil. Vítěznou branku vsítily Rosice osmnáct minut před koncem zápasu. Střelu Kuglera dokázal brankář Kunický ještě vyrazit, ale na dorážku Malaty už neměl nárok - 2:1. Poslední vážnějsí šanci si vypracovali hosté, ale štíplavou střelu Svobody vyrazil brankář Zádrapa na roh. Rosice si pak už výhru udržely a připsaly si další tři body. 



Sestavy


FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - P. Šíp [-] , F. Novotný [-] (67. J. Vaněk [-] ) , P. Drbal [-] , T. Selinger [-] , P. Malata [-] , J. Černý [-] (89. D. Hibš [-] ) , J. Havlásek [-] , M. Kugler [-] (75. J. Foral [-] ) , M. Kršák [-] , J. Vítámvás [-]

MSK Břeclav
D. Kunický [-] - J. Fiala [-] , L. Ianosteac [-] , A. Smejkal [-] , J. Hloch [-] , R. Svoboda [-] - P. Simandl [-] , M. Wallisch [-] (64. L. Radkovič [-] ) , S. Lapin [-] - C. De [-] , P. Musil [-] -

ŽK: 61. J. Vítámvás , 79. M. Kršák , 88. P. Šíp - 53. R. Svoboda , 57. S. Lapin .
Počet diváků: 185. Rozhodčí: ČERNÝ Josef - PFEIFER Michal, ŠULA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.