Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2017 17:00

30.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obdivuhodný obrat


Branky


0

V minulém kole prohrávala Líšeň s Otrokovicemi 0:2 a ztrátu dokázala smazat. Tentokrát zažila něco podobného v obráceném gardu. Vedla po poločase 2:0, ale Mohelnice dokázala záchranářský souboj třemi nádhernými góly otočit a v Líšni zvítězila 2:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení domácích

Hned ve druhé minutě se dostalal Líšeň do velké šance. Po pravé straně rozjeli akci a k míči se na vápně dostal Frimmel, ale z malého vápna trefil pouze Horu. V sedmé minutě už se domácí radovali. Jeden z domácích prošel přes dva bránící hráče a dostal míč až ke Krškovi, ten míč zasekl a přízemní střelou na přední tyč překonal Horu. Ve 25.minutě rozehrál volný kop z poloviny hřiště Král a po nedomluvě v obraně hostí se k hlavičce dostal Ovsepjan a hlavičkou křížem zvýšil na 2:0. Ve 38.minutě se domácím zranil sám při odkopu brankář a musel střídat. Minutu před koncem mohla Líšeň definitivně rozhodnout. Po krátké kombinaci se ke skákavému míči dostal jeden z útočníků a střela mířila do levého rohu branky, zde se vynořil Hora a míč odrazil do hřiště, kde už se ho ujali spoluhráči.  

Obrat

V 54.minutě byla odpískána malá domů a hosté měli k dispozici nepřímý kop z hranice jedenácti metrů. Heidenreich přiklepl míč Bzirskému, který nádhernou střelou na vzdálenější tyč trefil šibenici. O čtyři minuty později bylo vyrovnáno. Martin Bzirský si navedl míč z levé strany a znovu nádhernou střelou na zadní tyč vymetl podruhé pavučiny a dal svůj druhý gól v zápase. V 83 minutě podstoupil důležitý souboj třicet metrů od brány Hapal, odražený míč si našel mezi dvěma obránci Olejník, hlavou si jej trknul na šestnáctku, kde střelou z voleje překonal brankáře a vystřelil Mohelnici tři body.



Ohlasy k zápasu



FK Mohelnice
Michal Muzikant - hráč FK Mohelnice: První poločas jsme nehráli moc dobře. Soupeř byl lepší, nám chyběla agresivita. Domácí šli zaslouženě do vedení. Druhý poločas nejprve začal podobně, ale pak Líšeň přestala hrát. My jsme přidali směrem dopředu a nádhernými góly zápas otočili. Jsou to pro nás hodně důležité tři body.



Sestavy


SK Líšeň
J. Kotnour [-] (39. M. Rychetský [-] ) - D. Frimmel [-] (77. V. Minařík [-] ) , L. Fall [-] , P. Demeter [-] , A. Ovsepjan [-] (71. L. Daněk [-] ) , T. Zezula [-] , D. Pospíšil [-] , T. Machálek [-] , D. Krška [-] , R. Čampa [-] , M. Král [-]

FK Mohelnice
J. Hora [-] - M. Vokoun [-] , J. Heidenreich [-] , F. Markovič [-] , V. Fiala [-] , R. Kuba [-] - M. Bzirský [-] , V. Knýř [-] (46. M. Olejník [-] ) , J. Svoboda [-] (89. M. Muzikant [-] ) , D. Bača [-] (63. L. Pinkava [-] ) - L. Hapal [-]

ŽK: 61. T. Zezula - 25. M. Vokoun , 82. L. Hapal .
Počet diváků: 295. Rozhodčí: Ogrodník Vlastimil - GLOSER Jan, TOMANEC Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.