1:1
(0:0)
77. L. Horka (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2017 17:00

30.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyškov přerušil sérii proher


Branky


85. P. Kirschner - 77. L. Horka (p.)
0

Vyškov čtyřikrát po sobě prohrál. Dnes dokázal získat alespoň bod. V souboji se zachraňující se Holicí měli domácí mnoho šancí, ale vytěžili z nich pouze jeden gól.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranek

V 11.minutě centr z pravé strany našel Machálka, který z voleje těsně minul. Ve 39. minutě přišel centr Vyškova z levé strany, který hosté odvrátili jen k Hlavicovi. Ten se dostal mezi dva bránící hráče a skrytou střelou orazítkoval tyč.

Ztráta vítězství pět minut před koncem

V 74. minutě z pravé strany kroutil míč Hlavica na zadní tyč, ale těsně přestřelil. V 76.minutě byla odpískána penalta pro hosty, kterou proměnil Horka. V 85.minutě se z rohového kopu podařilo Kirschnerovi hlavou vyrovnat.



Ohlasy k zápasu


MFK Vyškov
Jan Trousil - trenér MFK Vyškov: Nejsem spokojen s výsledkem, ale s výkonem jo. Je to druhý zápas po sobě, co máme šance, ale nedáme je a soupeř nás pak potrestá po jedné chybě. Dnes to bylo z penalty. My jsme trefili tři tyčky a dva nájezdy jsme neproměnili. Musím ale pochválit kluky, že to nevzdali a vyrovnali. Rvali se až do konce o vítězství.




Sestavy


MFK Vyškov
J. Klimeš [-] - J. Krejčí [-] , J. Hlavica [-] , D. Němeček [-] , V. Novotný [-] - M. Jeřábek [-] , R. Nehyba [-] , L. Lahodný [-] , M. Machálek [-] (80. F. Studený [-] ) , M. Matocha [-] - P. Kirschner [-]

1. HFK Olomouc
F. Mucha [-] - F. Přikryl [-] , L. Horka [-] , O. Kováč [-] (46. T. Langer [-] ) , F. Vedral [-] , A. Řehák [-] - O. Buček [-] , F. Rýdel [-] , M. Weinlich [-] (63. J. Šteigl [-] ) - O. Pyclík [-] , F. Žák [-] (88. M. Krejčí [-] )

ŽK: 22. M. Matocha , 58. J. Hlavica , 67. J. Krejčí , 87. P. Kirschner - 84. F. Přikryl , 87. J. Šteigl .
Počet diváků: 256. Rozhodčí: Denev Alex - DOHNÁLEK Jan, MOŽÍŠ Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.