2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2017 17:00

30.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další bojovník o udržení


Branky


0

Třebíč se čtvrtou porážkou po sobě namočil do boje o sestup. Tentokrát nedokázal bodovat v Otrokovicích, kde až v posledních minutách snížil na konečných 1:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha domácích

V 11.minutě poprvé zahrozili domácí. Konkrétně Georges. Nejprve netrefil čistě míč, ale ten u něj zůstal a druhá střela skončila těsně vedle. Dvacátá minuta přinesla první branku. Dlouhý aut na který si naběhl Hradil a uklidil jej k pravé tyči. Ve 27.minutě trefili domácí z vápna tyč. Ve 40.minutě domácí rozehráli nakrátko roh a následný centr proletěl vápnem a byl z toho další roh, po kterém byla nařízená penalta. Kurtin ji s přehledem proměnil a poslal brankáře na druhou stranu.

Snížení přišlo až v samém závěru

V 56.minutě poprvé zahrozili hosté. Obrana domácích nezafungovala a míč propadl až k útočníkovi hostí. Ten se ale nedostal do pořádného zakončení. V 64.minutě hosté zahrozili z brejku, ale následná střela mířila těsně mimo. V 89. minutě přišla korekce skóre. Johnson se dostal k propadenému míči a tváří v tvář brankáři snížil na konečných 1:2.



Ohlasy k zápasu


FC Zlínsko
Marek Sedlák - trenér FC VIktoria Otrokovice: Zvládli jsme domácí utkání za tři body, takže spokojenost.




Sestavy


FC Zlínsko
J. Balážik [-] - T. Zábojník [-] , T. Mlýnek [-] , D. Nzembi [-] (66. M. Němec [-] ) , M. Vavruša [-] (80. O. Ponížil [-] ) , T. Dekleva [-] , E. Hradil [-] , P. Kurtin [-] (74. S. Issaka [-] ) , A. Jasenský [-] , H. Georges [-] , T. Mazouch [-]

HFK Třebíč
J. Staněk [-] - P. Hronek [-] (46. V. Peručica [-] ) , D. Komínek [-] , P. Johnson [-] , D. Heřmánek [-] , P. Bogner [-] , M. Dočekal [-] , M. Igbinoba [-] , A. Abayomi [-] , R. Houser [-] (73. R. Novotný [-] ) , C. Bagnon [-]

ŽK: 28. T. Zábojník , 80. T. Dekleva , 87. T. Mazouch , 90. J. Balážik - 30. M. Dočekal , 86. P. Bogner .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Popelák Luboš - LÍKAŘ Petr, NEJEZCHLEB Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.