0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2017 17:00

30.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uničov dál žije svůj sen


Branky


0

Po podzimní remíze 1:1 se diváci branky v Uničově nedočkali. Uničov tak čtyři kola před koncem MSFL dál vede před Sigmou Olomouc B o osm bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Uničov přežil dvě nastřelené brankové konstrukce

Hned v páté minutě našel po akci zprava Kasal na malém vápně Krče, ten ale přestřelil. Ve 13. minutě po centru zleva hlavičkoval do břevna Yunis. O tři minuty později dal míč přes Koutka Seibert Hálovi, který trefil přední tyč. Ve 24.minutě našel přízemní přihrávkou Binar Krče na malém vápně, tentokrát byla jeho střela zblokována na roh. Ve 36. minutě pak adresoval Komenda přihrávkou pod sebe Kasala, který slabší nohou mířil z dobré pozice po zemi doprostřed.

Antwi měl na hlavě tři body

V 55. minutě Kasal rozehrál přímý kop, který se odrazil ke Koutkovi a ten vracel míč před bránu a Vejvoda hlavičkoval těsně vedle. V 60. minutě podskočil balón Habusta a Komenda šel sám na brankáře Reichla, kterého přeloboval, ale konečky prstů hostující brankář míč zbrzdil a následně jej jeden z obránců uklidil na roh. Ten rozehrál Kasal, našel Vejvodu, ale míč do sítě nedostal a byl z toho jen další roh. V 70. minutě se k odraženému míči dostal Látal a střelou z voleje těsně minul šibenici. V 73. minutě prošel Surzyn mezi dvěma hráči a střílel na zadní tyč, ale těsně minul. V 89.minutě Antwi po centru z levé strany hlavičkoval osamocený z malého vápna, ale Uvízl výborným zákrokem udržel čisté konto.



Ohlasy k zápasu


SK Uničov
Jiří Balcárek - trenér SK Uničov: Bylo jasné, že soupeř, který trénuje denně, někdy i dvakrát denně, tak že se s ním nemůžeme měřit v pohybu a v herních činnostech jedinců. Chtěli jsme hrát jednoduchý fotbal, někteří hráči od nich o víkendu nehráli, takže byli čerstvější. Přežili jsme břevno a tyčku. Chtěli jsme hrát na brejky a na standardní situace. Bylo těžké kombinovat, protože soupeř nás hned napadal. Čekali jsme na svoji šanci. V prvním poločase měl šanci Krč. Ve druhém tam udělali tu chybu a Komenda šel sám na brankáře. Měli jsme i trochu toho štěstíčka, ale udrželi jsme to na osm bodů a jsou poslední čtyři zápasy do konce a lepší vzájemný zápas, protože jsme vstřelili venku gól. Doufáme že to už dovedeme do vítězného konce.

SK Sigma Olomouc B
Augustýn Chromý - trenér SK Sigma Olomouc B: Uničov má zkušenější mužstvo, hráče, kteří prošli Sigmou a proti nám se i vyhecují. My jsme se chtěli prezentovat aktivní hrou, dařilo se nám je dostávat pod tlak, ale byly tam i takový situace, kdy využily své zkušenosti. Z toho tam byla v tom prvním poločase i ta šance, kdy si Krč dobře odskočil. Pak jsme hru ovládli my, měli jsme břevno, tyčku a více ze hry. Ve druhém poločase to bylo tak, že kdo dá gól, vyhrál. Jsem rád, že se nám podařilo ubránit standardní situace. Dobře jsme tam pronikali z pravé strany. Nechci říct jestli je remíza spravedlivá, protože ve fotbale žádná spravedlnost není, ale byl to nadstandardní zápas.



Sestavy


SK Uničov
T. Uvízl [-] - R. Vejvoda [-] , R. Juřátek [-] (77. P. Rajnoha [-] ) , L. Koutek [-] , J. Swiech [-] - D. Dostál [-] , T. Binar [-] (82. P. Purzitidis [-] ) , T. Vasiljev [-] , P. Kasal [-] (71. T. Nuc [-] ) - A. Krč [-] , T. Komenda [-]

SK Sigma Olomouc B
M. Reichl [-] - M. Surzyn [-] , O. Seibert [-] (64. J. Vichta [-] ) , J. Kotouč [-] - J. Ambrozek [-] , M. Antl [-] , J. Habusta [-] , R. Látal [-] (85. E. Antwi [-] ) , R. Bala [-] , M. Hála [-] - J. Yunis [-]

ŽK: 63. R. Vejvoda , 68. P. Kasal , 88. D. Dostál - 87. M. Antl .
Počet diváků: 450. Rozhodčí: Slabý Jiří - KUBICA Martin, LAKOMÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.