1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2017 18:00

29.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V závěru rozhodl vlastňák


0

Jistý sestupující tým Blanska vedl 1:0, ale v posledním dvanácti minutách ztratil vítězství a tři minuty před koncem i remízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poklidný poločas

Hned ve druhé minutě prošel domácí Kučera až do vápna a jeho střelu zastavila tyč. To byla jediná gólová šance celého prvního poločasu. Mnoho útočných akcí k vidění nebylo, takže ani gól nepadl.

Ztráta bodů

V 63.minutě se dostali domácí do vedení. Po přihrávce Chloupka se do odkryté brány trefil nejlepší střelec domácího týmu Jindřich Stehlík. V 76.minutě byla po faulu na Lišku nařízena penalta pro hosty z Velkého Meziříčí. Tu proměnil a osamostatnil se na druhém místě tabulky střelců svého týmu Robin Demeter. V 81.minutě byl v šanci Pokorný, jeho střelu vyrazil Floder na roh a následný centr kryl. Tři minuty před koncem měli domácí obrovskou smůlu. Po centru Demetera míč tečoval do vlastní brány Feik. Minutu před koncem navíc po faulu na Pokorného dostal červenou kartu Kučera a poslední utkání svého týmu v MSFL v této sezóně si nezahraje. O minutu později byl na druhé straně nevybíravě faulován Minx a do deseti šli i hosté, jmenovitě Kriegsmann



Ohlasy k zápasu


FK Blansko
Zbyněk Zbořil - trenér FK Blansko: Poslední domácí zápas jsme začali aktivně a už v 1.minutě jsme mohli jít do vedení, ale Kučera svoje sólo zakončil jen do tyče. Hosté se snažili držet míč, ale do šancí jsme je nepouštěli. My jsme se přizpůsobili tomu uspávacímu tempu a v první půli toho moc k vidění nebylo, ale i tak jsme tam měli několik šancí na úvodní branku. V poločase jsme si k tomu něco řekli, nechtěl jsem akceptovat tempo zápasu a ve druhé půli to bylo znát. Celou druhou půli jsme měli pod kontrolou, dali jsme pěknou vedoucí branku a škoda, že se nám nepodařilo odskočit o dva góly, protože šance jsme si na to vypracovali. Poklidný ráz zápasu se změnil po odpískání penalty pár minut před koncem. Komentovat to nebudu, protože rozhodčí si zdůvodní všechno. Ve finále se ze závěru zápasu, který jsme měli jasně pod kontrolou, stala „bramboračka“, kterou odnesli dva hráči vyloučením. Nechtěl jsem se smířit se ztrátou bodů, stáhli jsme hru na tři obránce a chtěli se porvat o zasloužené tři body, ale místo toho jsme si dali v samotném závěru nešťastný vlastní gól. Víc než ztráta bodů mě mrzí další zranění hráčů, takže pro nás závěrečné kolo bude o to těžší.




Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.