Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2017 17:00

29.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v Mohelnici


Branky


0

Zápas plný zvratů viděli diváci v Mohelnici. Sigma B vedla 1:0, ale ještě do poločasu dokázali domácí otočit průběžné skóre na 2:1. Mohelničtí fotbalisté mají špatné začátky druhých poločasů a to se potvrdilo i v tomto utkání. Po pár minutách znovu prohrávali. V zápase dokázali již pouze snížit na konečných 3:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První obrat

Ve 14.minutě proletěl po rohu míč celým územím Sigmy. Na noze či hlavičce jej měli snad tři domácí hráčí, ale ani jeden z nich nedokázal míč umístit do sítě. Hosté se dostali do vedení po čtvrt hodině hry. Na pravé straně se uvolnil Ambrozek a předložil míč Zifčákovi, který jej uklidil do brány. V 18.minutě postrádala střela Vychodila zpoza vápna razanci a míč skončil v náručí brankáře Hory. Ve 25.minutě se dostal do šance Fišara, který z levé strany střílel slabší levou nohou do břevna. Po půl hodině se dostal ve vápně ke střele Voleský a jen těsně branku minul. O tři minuty později Mohelnice vyrovnala. Bača se dostal s míčem do vápna a předložil jej před bránu Hapalovi, který se nemýlil. Dvě minuty před poločasem strhli domácí vedení na svoji stranu. Nepřesnou rozehrávku Markoviče ještě zachránil na malou chvíli Bača, ale poté se míč dostal ke Kotoučovi, který míč ale ztratil v souboji s Hapalem a ten následně z hranice šestnáctky uklidil míč k tyči.

Druhý obrat

Hned po minutě hry dostal Surzyn míč do vápna přízemním centrem na Voleského a ten překonal brankáře Horu. Hosté si vytvořili tlak a v 51.minutě mohlo 310 ohlášených diváků sledovat třetí branku Sigmy. Domácí nechtěli odkopnout míč a tak si jej předávali na pár metrech, až jej vybojoval Ambrozek a míč se dostal k Voleskému, který tak vstřelil svůj druhý gól v utkání během šesti minut. V 58.minutě se uvolnil Bala a zvýšil na 4:2. Hned o tři minnuty později vybojovali domácí naději. Na centr ze standardní situace si naskočil Fišara a poslal míč do růžku branky. O minutu později mohlo být srovnáno, ale Bzirský těsně minul. V 81.minutě se dostal Bzirský až před brankáře Skývu, ten mu ale zmenšil střelecký úhel a domácí záložník jej nastřelil. V poslední minutě měla Mohelnice výhodu standardky. Úspěšný exekutor z minulých dvou utkání Bzirský mířil znovu přes zeď, tentokrát ale těsně vedle.



Sestavy


FK Mohelnice
J. Hora [-] - V. Fiala [-] , F. Markovič [-] , M. Vokoun [-] , J. Heidenreich [-] - J. Svoboda [-] (58. M. Muzikant [-] ) , D. Bača [-] , J. Fišara [-] , M. Bzirský [-] , L. Pinkava [-] (75. V. Knýř [-] ) - L. Hapal [-]

SK Sigma Olomouc B
M. Skýva [-] - J. Juráš [-] , J. Kotouč [-] , M. Surzyn [-] , O. Seibert [-] - P. Zifčák [-] (91. J. Kiška [-] ) , F. Richter [-] (75. E. Antwi [-] ) , R. Bala [-] , L. Vychodil [-] (81. M. Schmidt [-] ) , J. Ambrozek [-] - P. Voleský [-]

ŽK: 32. F. Markovič , 87. J. Fišara , 88. J. Heidenreich - 83. P. Zifčák .
Počet diváků: 310. Rozhodčí: Jahoda Jaroslav - NOVÁČEK Ivo, FABEŠ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.