Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2017 17:00

28.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlín porazil oslabené Velké Meziříčí


Branky


0

Bez Dolejše, Mezlíka a Simra dorazilo Velké Meziříčí do Zlína. A také to tak dopadlo. S béčkem Fastavu prohráli fotbalisté Velmezu 4:1. Zlín získal důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Důležitý krok k výhře

Ve 13.minutě kopali domácí pokutový kop. Martin Blanař penaltu neproměnil, ale na dorážku Masaře byl brankář Kruba krátkký a domácí tak jdou do vedení. Sedm minut po první brance přišlo navýšení náskoku. Byla to teprvé třetí střela na bránu Ševců. Chuť si napravil exekutor penalty Blanař a po individuálním sólu, kdy obelstil dva protihráče, překonal i brankáře. Ve 25.minutě přestřelil zblízka Mlýnek. Ve 32.minutě měli hosté tři rohové kopy po sobě, žádnou větší šanci si ale nevytvořili. Naopak ve 33.minutě přidali domácí pojistku v podobě třetí branky. Střelou k tyči se trefil Chwaszcz.

Udržení náskoku

V druhém poločase čekali diváci na šanci dvacet minut. V 65. minutě mohl přidat druhou branku Masař, ale zblízka trefil pouze hostujícího brankáře. O dvě minuty přišlo snížení. Trefil se tradiční střelec hostů Demeter, ke kterému proletěl balón přes celé vápno a ten překonal brankáře. Naděje na srovnání trvala jen sm minut. Poté přišla další branka domácích. Domácí obrana namazala Chwaszczovi a ten vrátil Zlínu tříbrankové vedení.



Ohlasy k zápasu


FC TRINITY Zlín B
Jan Jelínek - trenér FC FASTAV Zlín B: Dnes přijel soupeř v oslabené sestavě a jsem rád, že jsme toho využili. Trestali jsme jejich chyby. Hlavně první poločas se nám gólově vydařil. Druhý jsme trochu polevili a přišel trest, ale naštěstí hned po obdržené brance jsme dokázali odpovědět. Jsem rád, že jsme zápas dovedli do vítězného konce. Dobré utkání odehráli Masař a Chwaszcz.




Sestavy


FC TRINITY Zlín B
J. Dostál [-] - M. Mlýnek [-] (82. J. Vičánek [-] ) , T. Masař [-] , M. Vašulka [-] , Š. Chwaszcz [-] , V. Mlýnek [-] (54. D. Petřík [-] ) , J. Žůrek [-] , M. Blanař [-] , J. Stuchlík [-] (75. R. Tkadlec [-] ) , A. Tkadlec [-] , R. Michálek [-]

FC Velké Meziříčí
R. Kruba [-] - J. Minařík [-] , P. Mucha [-] , L. Berka [-] (54. P. Svoboda [-] ) , R. Demeter [-] , P. Pokorný [-] , E. Smejkal [-] , R. Šuta [-] , M. Bouček [-] , L. Liška [-] (58. D. Krčál [-] ) , J. Šimáček [-]

ŽK: 62. P. Pokorný , 76. R. Demeter , 77. M. Bouček , 81. D. Krčál .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: DUDEK Matěj - MIKESKA Karel, MANKOVECKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.