1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

28.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozhodla rychlá branka


Branky


0

Až do posledního kola budou bojovat fotbalisté Třebíče o záchranu, protože na Slovácku nedokázali vstřeli branku a neuhráli ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá rozhodující branka

V sedmé minutě se přes obránce prosadil pospíšil a z velkého úhlu prostřelil míč pod padajícím brankářem Staňkem. Čtyři minuty před přestávkou šla Křivánkova střela po rychlé akci těsně vedle.

Pohlídání náskoku

V 54.minutě z přímého kopu podstřeloval Dočekal zeď, ale trefil pouze boční síť. Z pravé strany centroval Flasar, hostující hráč situaci podcenil a balon se dostal k Biolkovi, který nechal zblízka vyniknout brankáře Staňka, jenž balon na brankové čáře reflexivně vykopl. 60.minutě centroval z pravé strany Flasar, hostující hráč situaci podcenil a balon se dostal k Biolkovi, který nechal zblízka vyniknout brankáře Staňka, jenž balon na brankové čáře reflexivně vykopl. V 83.minutě mohlo jít  Slovácko do dvoubrankového vedení, po rohovém kopu se odražený míč dostal k domácímu hráči, který orazítkoval tyč branky Třebíče.O minutu později byl v šanci Biolek, ale zblízka nedostal míč do sítě. Slovácko tak udrželo nejtěsnější možný rozdíl branek.



Sestavy


1. FC Slovácko B
J. Semanko [-] - M. Suchý [-] , P. Chýla [-] (68. D. Pěnička [-] ) , K. Pospíšil [-] , M. Flasar [-] , T. Ťok [-] , L. Křivánek [-] , A. Kudriavtcev [-] (68. A. Hani [-] ) , E. Vinkler [-] , B. Kucera [-] (68. O. Čajka [-] ) , M. Biolek [-]

HFK Třebíč
J. Staněk [-] - R. Bence [-] , R. Novotný [-] (63. T. Staněk [-] ) , L. Karásek [-] , M. Kostelecký [-] , D. Heřmánek [-] , P. Bogner [-] (75. D. Kovář [-] ) , M. Dočekal [-] , P. Hronek [-] (68. M. Šmíd [-] ) , M. Mašek [-] , C. Bagnon [-]

ŽK: 52. A. Kudriavtcev .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KULIČKA Radek - LAKOMÝ Lukáš, KONDLER Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.