0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

28.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mistr zakončil sezónu vítězně


Branky


68. P. Kasal , 82. A. Krč
0

I bez brankářsé jedničky Uvízla a kapitána Vejvodu vyhrál Uničov v Otrokovicích 2:0. Navíc Krč přidal 23. gól v sezóně a s největší pravděpodobností se stane nejlepším střelce MSFL.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Komorní atmosféra

V první poločase chyběly zápasu větší šance. Nepomáhala tomu ani divácká kulisa, která byla velice špatná. Hrálo se hlavně ve středu hřiště a jednalo se o vyrovnaný první poločas, ve kterém diváci branku neviděli. Většina akcí domácích šla přes Nzembiho.

Hosté strhli vítězství na svoji stranu

I po hodině hry se čekalo na vážnější akci a zápas pokračoval ve vyrovnaném duchu z první půle. První šance přišla v 68.minutě a byla z toho hned branka. Domácí Otrokovice rozehrávali roh, ale Uničov míč na přední tyči odvrátil a Vasiljev šel sám po pravé straně z půlky hřiště. Dostal se až do vápna Balážik vyběhl a Vasiljev předdložil míč Kasalovi, který jej zakončil k levé tyči. Osm minut před koncem přenesl Uničov těžiště hry na levou stranu na Vasiljeva, který v souboji jeden na jednoho vystřelil přes obránce, domácí brankář míč vyrazil ke Krčovi, který uklidil míč do odkryté brány. 0:2.



Sestavy


FC Zlínsko
J. Balážik [-] - J. Juráň [-] , T. Mlýnek [-] , D. Nzembi [-] , M. Vavruša [-] , E. Hradil [-] , P. Kurtin [-] , A. Jasenský [-] , H. Georges [-] (65. O. Ponížil [-] ) , M. Lapčík [-] , T. Dekleva [-]

SK Uničov
V. Nakládal [-] - P. Purzitidis [-] , J. Swiech [-] , L. Koutek [-] , T. Nuc [-] - P. Kasal [-] (81. J. Šléška [-] ) , D. Dostál [-] , T. Binar [-] , T. Vasiljev [-] - T. Komenda [-] , A. Krč [-] (85. T. Uvízl [-] )

ŽK: 46. H. Georges , 88. A. Jasenský - 45. P. Kasal .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Možíš Dušan - DOHNÁLEK Jan, GASNÁREK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.