3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 10:15

28.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Sigma splnila jarní cíl


Branky


0

Výhrou 3:0 v souboji druhého s prvním týmem tabulky si Sigma Olomouc B zajistila druhé místo v MSFL, což s největší pravděpodobností bbude znamenat i možnost postoupit do FNL.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly do dvacáté minuty

Hned v šesté minutě šli domácí do vedení. Po rohoém kopu překonal Radek Látal střelou hostujícího brankáře Hampela. V 19.minutě Sigma navýšila náskok. Znovu po rohovém kopu se prosadili domácí, tentokrát to byl kapitá kapitán Jan Kotouč a bylo to již 2:0. Ve zbytku poločasu už nebyla k vidění žádná velká šance.

Potvrzení až těsně před koncem

Ve druhém poločase se ani jeden z týmů nemohl dostat do větší šance. Když už se hráči dostali do zakončení, většinou jejich pokus mířil mimo tři tyče, nebo do náruče brankáře. To se změnilo až čtyři minuty před koncem, kdy Sigma třetím gólem definitivně rozhodla. Trefil se střídající Štefan Danis a stanovil konečné skóre na 3:0.



Ohlasy k zápasu


SK Sigma Olomouc B
Augustýn Chromý - trenér SK Sigma Olomouc B: Dnes jsme začali dobře dali gól a následně přidali druhý. Škoda, že dříve nepřišel třetí. Mohlo to být ve větším klidu. Stěžejní situace byla, když Jemelka zabránil gólu do prázdné brány. Tímhle vítězství jsme splnili cíl, který jsme dostali na jaře a zajistili si postupové místo. Jsem za to rád, že jsme cíl splnili. Otázka ohledně postupu je na vedení klubu.




Sestavy


SK Sigma Olomouc B
M. Reichl [-] - M. Surzyn [-] , O. Seibert [-] , V. Jemelka [-] , J. Kotouč [-] - R. Látal [-] (65. M. Schmidt [-] ) , M. Antl [-] , J. Ambrozek [-] , P. Zifčák [-] (85. J. Kiška [-] ) , R. Bala [-] - P. Voleský [-] (75. Š. Danis [-] )

FC Hlučín
D. Hampel [-] - V. Heinik [-] , P. Žižka [-] , J. Massaniec [-] - P. Galvas [-] (71. M. Krejčí [-] ) , M. Lukáš [-] (61. K. Jančík [-] ) , T. Dostál [-] , M. Foltyn [-] , J. Málek [-] , K. Hudeczek [-] (46. R. Štefek [-] ) - D. Kraut [-] -

ŽK: 77. Š. Danis - 67. R. Štefek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Cieslar Ondřej - MOJŽÍŠ Jakub, BUREŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.