2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2017 18:00

27.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas ovlivnila červená karta


Branky


69. J. Silný , 80. D. Krhut
0

Kroměříž si doácím vítězstvím 2:0 pojistila čtvrté místo. Téměř dvě třetiy utkání hrála v početní výhodě, kterou dokázali domácí fotbalisté dvakrát využít.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pouze jedna střela

V 11.minutě zahrozilo Slovácko po rohovém kopu a Kofroň musel likvidovat na brankové čáře střelu zblízka. Ve 37.minutě dostal druhou žlutou kartu Kone a byl vyloučen. Střela z 11.minuty byla jedinou, která mířila v prvním poločase na bránu a tak se toho moc nestalo.

Využití přeilovky

V 51.minutě měli domácí první velkou šanci. Na pravé straě ve vápně měl domácí hráč čas. ale vyběhnuvší Semanko jej vychytal. O minutu později letěla střela jen těsě kolem šibenice Semankovi branky. V 57.minutě vyrazil Semanko střelu zpoza vápna před sebe. O dvě minuty později vytlačil hostující brankář přízemní střelu z úhlu na roh. V 68.minutě domácí přetavili svůj tlak v branku. Silný dostal míč na levé straně do vápna a prostřelil vyběhnuvšího Semanka. Deset minut před koncem přidali domácí pojistku. Krhut dostal přihrávku před Semanka a chladnokrevně jej prostřelil. Kroměříž mohla přidat třetí branku ještě čtyři minuty před koncem, ale míč skončil pouze na břevně.



Ohlasy k zápasu



1. FC Slovácko B
Pavel Němčický - trenér 1.FC Slovácko: První třetinu zápasu jsme byli lepší. Potom to hodně ovlivnila ta červená karta. Domácí hráli víc a nám začali postupně docházet síly a inkasovali jsme. Pak jsme dostali ještě druhý gól a bylo hotovo. Hodně nám dělal problémy útočník Silný.



Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Z. Kofroň [-] - T. Jeleček [-] , R. Budín [-] (46. M. Cupák [-] ) , T. Matoušek [-] , V. Látal [-] - L. Michna [-] (75. D. Stratil [-] ) , D. Krhut [-] , T. Strašák [-] , M. Kovář [-] (67. D. Pavelka [-] ) - M. Neubert [-] , J. Silný [-]

1. FC Slovácko B
J. Semanko [-] - B. Kucera [-] (81. T. Pavlíček [-] ) , K. Kone [-] , J. Chvátal [-] , P. Chýla [-] , M. Flasar [-] , M. Gavenda [-] , D. Pěnička [-] (73. O. Berčík [-] ) , E. Vinkler [-] , A. Hani [-] , L. Křivánek [-]

ŽK: 13. J. Chvátal , 29. K. Kone , 78. E. Vinkler . ČK: 39. K. Kone .
Počet diváků: 340. Rozhodčí: ŠKROBÁK Lukáš - KNEISL Zdeněk, LYSÁK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.