E. Smejkal 12.
R. Demeter 67. (p.)
2:4
(1:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 10:15

27.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvě červená zhatily šance


Branky


12. E. Smejkal , 67. R. Demeter (p.) - 6. D. Frimmel , 33. M. Král (p.) , 42. D. Frimmel , 45. T. Machálek
0

Na první branku dokázalo Velké Meziříčí rychle odpovědět, na ty následné už ale ne. Líšeň získala důležité body v boji o záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly do šatny

Hosté šli do vedení hned v šesté minutě, kdy se střelou k tyči trefil Frimmel. Ve dvanácté minutě srovnal Smejkal. Ve 33. minutě zahrával Král penaltu. Brankář sice vystihl směr, ale penala šla nahoru a tak na ni nedosáhl. Tři minuty před přestávkou se podruhé v utkání trefil Frimmel. V poslední minutě prvního poločasu propadl míč po akci z pravé strany až na druhou stranu, kde přišla střela z otočky a následně míč dorazil  do odkryté brány Machálek.

Dvě červené

V 67.minutě dostal druhou žlutou a následně červenou domácí Krejčí. Ve stejné minutě zahrával Demeter penaltu a poslal brankáře na druhou stranu a snížil na 2:4. Hned minutu na to zhatil veškeré šance na srovnání Dolejš, který za úder do obličeje viděl rovnou červenou kartu.



Ohlasy k zápasu



SK Líšeň
Miloslav Machálek - trenér SK Líšeň: Rozhodli jsme třei brankami ke konci druhého poločasu. Potom už byli domácí neukáznění a dostali dvě červené karty. Dobře hrál Frimmel, navíc dal dvě branky.



Sestavy


FC Velké Meziříčí
P. Čermák [-] - M. Kriegsmann [-] , J. Minařík [-] (76. M. Bouček [-] ) , J. Čermák [-] , J. Šimáček [-] , J. Krejčí [-] , E. Smejkal [-] , P. Simr [-] (46. P. Pokorný [-] ) , R. Šuta [-] , P. Dolejš [-] , R. Demeter [-]

SK Líšeň
M. Rychetský [-] - D. Frimmel [-] , L. Fall [-] , P. Demeter [-] , A. Ovsepjan [-] (87. M. Matoušek [-] ) , T. Zezula [-] , D. Pospíšil [-] , T. Machálek [-] (72. L. Daněk [-] ) , D. Krška [-] , M. Bednář [-] (66. V. Minařík [-] ) , M. Král [-]

ŽK: 23. J. Krejčí , 45. R. Demeter - 26. D. Krška . ČK: 67. J. Krejčí , 68. P. Dolejš .
Počet diváků: 420. Rozhodčí: Vostrejž Ivan - BUČEK Vítězslav, HANÁKOVÁ Gabriela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.