1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

27.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krásný přímák za tři body


Branky


0

Mohelnice jediným gólem ze standardky získala důležiité tři body v boji o záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přímý kop

V prvním poločase nebylo k vidění mnoho šancí. Většina akcí se odehrávala uprostřed hřiště a jednalo se hodně o bojovné utkání. Po faulu na Fišaru měla Mohelnice k dispozici přímý kop z pětadvaceti metrů, který nádherně přes zeď trefil Martin Bzirský a poslal domácí do vedení

Hora udržel nulu

Druhý poločas se odehrával v podobném duchu jako první. Pár náznaků  šancí se našlo, ale většinou nešlo o nic velkého. Pět minut před koncem se zaskvěl Hora, který nádherným zákrokem vyrazil střelu, která mířil přesně do šibenice.



Sestavy


FK Mohelnice
J. Hora [-] - M. Vokoun [-] , J. Heidenreich [-] , R. Kuba [-] , F. Markovič [-] - D. Bača [-] , J. Fišara [-] , M. Bzirský [-] (81. J. Svoboda [-] ) , V. Knýř [-] (63. L. Pinkava [-] ) , L. Hapal [-] - M. Olejník [-] (90. M. Muzikant [-] )

FC Zlínsko
J. Balážik [-] - T. Mlýnek [-] (80. J. Foltýn [-] ) , T. Dekleva [-] , E. Hradil [-] (77. J. Ferko [-] ) , P. Kurtin [-] , A. Jasenský [-] , H. Georges [-] (81. S. Issaka [-] ) , M. Lapčík [-] , J. Juráň [-] , T. Zábojník [-] , D. Nzembi [-]

ŽK: 88. F. Markovič - 33. P. Kurtin .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: Denev Alex - NEJEDLÝ Tomáš, MIČKA Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.