2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

27.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: I přes výhru nadále na sestupové pozici


Branky


0

HFK Olomouc  si připsala důležité tři body, když porazila 2:1 Zlín B. Nadále jsou však předposlední a nejspíše tak do posledního kola budou bojovat o setrvání v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup

Ve čtvrté minutě po dlouhém autu míč na přední tyči doklepl do sítě Šteigl a Dostál nestihl reagovat. V deváté minutě prošel Horka po pravé straně a dobře načasovanou přihrávkou našel Žáka, který míč poslal na druhou stranu, než padal Dostál. Ve 30.minutě pálil z přímého kopu Blanař těsně vedle. Ve 41.minutě vyrazil Pyclíkovu střelu na roh Dostál.

Pouze snížení

V 56.minutě vyrazil Dostál střelu Rýdela konečky prstů nad břevno. V 65.minutě táhl útok středem Mlýnek, jeho střelu vyrazil Mucha pouze k Blanařovi a ten do odkryté brány snížil. V 72.minutě vystřelil Šteigl a Dostál míč vyrazil na roh. V 74.minutě mohl srovnat Mlýnek, ale jeho střela ze šestnáctky mířila těstně vedle. V 82.minutě Horka po rohu hlavičkoval vedle.



Ohlasy k zápasu


1. HFK Olomouc
Vlastimil Palička - trenér 1. HFK Olomouc: Měli jsme vynikající začátek a celý první poločas jsme byli lepší. Škoda, že jsme nepřidali třetí gól. Ve druhém poločase jsme inkasovali a trochu jsme se začali bát o vítězství, ale měli jsme utkání pod kontrolou. Zasloužené vítězství. Dobrý výkon předvedl Šteigl.




Sestavy


1. HFK Olomouc
F. Mucha [-] - A. Řehák [-] , F. Přikryl [-] , O. Kováč [-] (87. T. Langer [-] ) , L. Horka [-] , F. Vedral [-] - J. Šteigl [-] (76. M. Weinlich [-] ) , F. Rýdel [-] , O. Buček [-] - F. Žák [-] , O. Pyclík [-] (71. P. Nekuda [-] )

FC TRINITY Zlín B
J. Dostál [-] - M. Mlýnek [-] (67. V. Mlýnek [-] ) , R. Tkadlec [-] (77. J. Vičánek [-] ) , M. Vašulka [-] , D. Petřík [-] , Š. Chwaszcz [-] , J. Žůrek [-] , M. Blanař [-] , J. Stuchlík [-] (60. V. Gettler [-] ) , A. Tkadlec [-] , R. Michálek [-]

ŽK: 83. F. Rýdel - 79. M. Vašulka .
Počet diváků: 113. Rozhodčí: Cieslar Ondřej - BUREŠ Jakub, KONTORŠIKOV Maxim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.