1:3
(1:1)
34. M. Král
48. M. Král (p.)
64. D. Frimmel
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 10:30

26.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nemohli jsme pomýšlet na bodový zisk, řekl Jelínek


Branky


8. T. Masař - 34. M. Král , 48. M. Král (p.) , 64. D. Frimmel
0

Zlínské béčko nevyhrálo ani na devátý pokus po sobě. Tentokrát nezískalo ani bod a nepomohlo jim ani to, že vstřelili první branku. Líšeň pak dala tři branky a získala důležité tři body v boji o záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení, pak už nic

V  osmé minutě se trefil Masař z přímého kopu asi ze třiceti metrů obstřelil levačkou zeď na přední tyč. Od té doby ale hrála hlavně Líšeň a vyrovnání přišlo deset minut před přestávkou. Rohový kop zahraný na roh malého vápna protečoval jeden z hosů dál a na přední tyči jej uklidil do sítě Král.

Převaha přinesla dvě branky

Hned po dvou minutách hry byla nařízená penalta pro hosty. Brankář Dostál sice vystihl směr, ale Král poslal míč utaženou ránou do šibenice a nedal mu nejmenší šanci. V 66.minutě propadli domácí v hlavičkovém souboji a jeden z hostů se protáhl po brankové čáře a našel na malém vápně Frimmela a ten dal gól na 3:1.



Ohlasy k zápasu


FC TRINITY Zlín B
Jan Jelínek - trenér FC FASTAV Zlín B: Sice jsme začali dobře a dali brzo první gól, ale nemohli jsme pomýšlet na bodový zisk, protože nás Líšeň potom přehrávala. Byli ve všem rychlejší a přetlačil nás. Zklamali nás zkušenější hráči, kteří mají tým držet. Jediný konkurence schopný hráč, který byl na hřišti vidět a dal i jediný náš gól byl Masař a s jedním hráčem to hrát nejde. Podali jsme bojácný výkon.

SK Líšeň
Miloslav Machálek - trenér SK Líšeň: Velice bojovný výkon. Naše snaha převyšovala kvalitu v dohrání situací. Začali jsme špatně, prohrávali jsme. Bylo to zasloužené vítězství a festival našich neproměněných šancí. Ty šly většinou přes Kršku.



Sestavy


FC TRINITY Zlín B
J. Dostál [-] - M. Mlýnek [-] , T. Masař [-] (67. J. Vičánek [-] ) , M. Vašulka [-] , F. Novák [-] (63. P. Sklenář [-] ) , Š. Chwaszcz [-] , J. Žůrek [-] , J. Stuchlík [-] (58. M. Blanař [-] ) , A. Tkadlec [-] , J. Matyáš [-] , R. Michálek [-]

SK Líšeň
M. Rychetský [-] - D. Frimmel [-] (88. L. Daněk [-] ) , L. Fall [-] , P. Demeter [-] , A. Ovsepjan [-] (77. R. Čampa [-] ) , T. Zezula [-] , D. Pospíšil [-] , T. Machálek [-] , D. Krška [-] (82. V. Minařík [-] ) , M. Bednář [-] , M. Král [-]

ŽK: 39. A. Tkadlec , 47. J. Matyáš , 62. R. Michálek .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Drozdy Luboš - POSPÍŠIL Pavel, GASNÁREK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.