0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

26.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kroměříž dál stoupá tabulkou


Branky


0

Domácí Petřkovice drželi 60 minut bezbrankovou remízu i v deseti. Nakonec šest minut před koncem o bod přišli a Kroměříž přidala ještě pojistku a odvezla si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená karta

Ve 22.minutě přišla první větší šance a po centru přišel závar před domácí brankou a nakonec zasahoval brankář Buček, který míč vyrazil na roh. O minutu později dostal druhou žlutou kartu během dvou minut domácí kapitán Staněk a oslabil svůj tým.

Kroměříž zvládla konec

Tři minuty po přestávce rozehrávali domácí standardku, která skončila hlavičkou těsně nad. V 81.minutě vedli domácí akci po levé straně a střelu ze strany vyrazil Trochta na roh. V 84.minutě se ale z nenápadné akce prosadil Pavelka a poslal hosty do vedení. Tři minuty před koncem přidal z protiútoku pojistku Silný



Ohlasy k zápasu


FC Odra Petřkovice
Radek Hulva - trenér FC Odra Petřkovice: Vývoj utkání ovlivnilo to, že jsme šli brzo do deseti. Soupeř byl pak více na míči, ale s výjimkou jedné šance v první půli jsme ho dobrou prací pod míčem drželi daleko od vlastní brány. Utkání se lámalo ve druhé půli, kdy jsme dobře sehráli dvě situace, ale nedovedli jsme je do gólu. Soupeř pak dobře trefil odražený míč. Hráči zaslouží pochvalu a povzbuzení. Bohužel góly dal pouze soupeř a my jsme bez bodu a do derby s Hlučínem bez kapitána.




Sestavy


FC Odra Petřkovice
A. Buček [-] - D. Špavelko [-] , Z. Staněk [-] , F. Drozd [-] , M. Neumann [-] , M. Halaška [-] (65. V. Polášek [-] ) , R. Baranek [-] , J. Malý [-] (38. M. Václavík [-] ) , D. Levčík [-] , A. Hrdlička [-] , L. Švancer [-]

SK Hanácká Slavia Kroměříž
V. Trochta [-] - T. Jeleček [-] , R. Budín [-] , T. Matoušek [-] , V. Látal [-] - T. Strašák [-] (89. D. Šmerda [-] ) , D. Stratil [-] (58. M. Kovář [-] ) , D. Krhut [-] , L. Michna [-] (77. D. Pavelka [-] ) - J. Silný [-] , M. Neubert [-]

ŽK: 21. Z. Staněk , 81. D. Levčík , 82. R. Baranek , 88. D. Špavelko - 24. T. Jeleček , 59. V. Látal , 74. T. Strašák , 80. J. Silný . ČK: 23. Z. Staněk .
Počet diváků: 136. Rozhodčí: VOJÁČEK Milan - ŘEZNÍČEK Tomáš, ZAORAL Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.