1:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2017 17:00

26.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druhou ligu neřešíme


Branky


14. J. Juráň - 49. M. Foltyn , 65. D. Kraut , 69. D. Kraut
0

Hlučín se dostal výhrou v Otrokovicích 3:1 dostal před Sigmu B o jeden bod. O poločase sice prohrával 1:0, ale ve druhém poločase utkání otočil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácích

Na začátku šel sám na bránu hostující Dostál sám na branku, ale nedal. Z protiútoku byl domácí hráč faulován a Jasenský rozehrával přímý kop skoro z půly a na zadní tyči našel Juráně a ten hlavičkou mezi nohy Hampela poslal domácí do vedení. Ve druhé nastavené minutě zahrával po faulu Štefka na hranici vápna volný kop Mazouch. Jeho střelu k tyči Hampel vyrazil na roh.

Obrat

Po čtyřech minutách hry druhé půle dostal míč na malém vápně Foltýn a srovnal na 1:1. V 65.minutě po akci na pravé straně dostali hosté míč před branku, kde byl Kraut úplně osamocený před Balážíkem a hosté šli do vedení. Rychlá akce po pravé straně a Dominik Kraut zakončuje do šibenice. Hlučín tak ovládá jednoznačně druhý poločas a dává utkání konečný výsledek 1:3.



Ohlasy k zápasu



FC Hlučín
Milan Valachovič - trenér FC Hlučín: Vstoupili jsme do utkání dobře. Dobře jsme kombinovali, měli jsme dobrou šanci jít do vedení, ale nedali jsme a z protiútoku jsme inkasovali. Ale dále jsme dobře kombinovali a hned po poločase vyrovnali. Přišlo mi, že soupeři dochází síly. My jsme chtěli hrát do kolma a docela se nám to dařilo.Potom dal dvě branky Kraut a o výsledku bylo rozhodnuto. Myslím si, že to je zasloužené vítězství. Do konce máme ještě čtyři kola a ve hře je dost bodů, takže myšlenku na postup zatím neprobíráme, navíc si myslím, že Uničov nikdo nepřeskočí a první krok bude na nich.



Sestavy


FC Zlínsko
J. Balážik [-] - T. Mlýnek [-] , D. Nzembi [-] , T. Mazouch [-] (70. J. Ferko [-] ) , T. Dekleva [-] , E. Hradil [-] (85. S. Issaka [-] ) , P. Kurtin [-] , A. Jasenský [-] , J. Juráň [-] , T. Zábojník [-] (79. J. Foltýn [-] ) , M. Vavruša [-]

FC Hlučín
D. Hampel [-] - P. Žižka [-] , P. Galvas [-] , R. Štefek [-] (73. K. Hudeczek [-] ) , V. Heinik [-] , J. Mac [-] - M. Lukáš [-] , T. Dostál [-] , M. Foltyn [-] (78. K. Jančík [-] ) , J. Málek [-] - D. Kraut [-] (85. J. Massaniec [-] ) -

ŽK: 26. J. Juráň , 36. T. Mlýnek , 48. P. Kurtin - 45. R. Štefek .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Silný Zdeněk - SLAMINKA Jozef, MIKESKA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.