3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

26.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Důležitý krok k záchraně


Branky


18. F. Rýdel , 64. P. Nekuda , 70. F. Rýdel
0

V souboji dvou týmů namočených v sestupových vodách byli úspěšnější fotbalisté 1.HFK Olomouc proti HFK Třebíč. Nedali penaltu a i přes to zvítězili 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pálení šancí domácích

V 18.minutě Filip Rýdel střelou z přímého kou na bližší tyč zaskočil Staňka, který tam byl pozdě a domácí vedli 1:0. Ve 22. minutě se Horka dostal ke střelbě zpoza šestnáctky a hned z toho byla velká šance na zvýšení domácího náskoku! Jeho střela však letěla těsně vedle branky. Ve 4.minutě byla po faulu na Šteigla nařízená penalta, kterou však Horkovi vystihl brankář a přízemní střelu vyrazil. V 32.minutě střílel Žák a Staněk střelu vyrazil na roh. Ve 38.minutě počkal Žák na Přikryla, kterému míč nachystal, ale ten pálil o několik centimetrů nad břevno. Ve 42.minutě se dostal do šance Šteigl, ale z dobré pozice přestřelil. Minutu před koncem pálil Žák z otočky, ale hostující brankář levou nohou míč vykopl.

Pojistka

Po čtyřech minutách měl obrovskou šanci Dočekal, ale vychytal jej Mucha. V 64.minutě přišel konečně uklidňující gól pro domácí. Přes Přikryla a Šteigla se míč dostal do vápna k Nekudovi a ten dal branku. O dvě minuty později konečky prstů vyškrábl Staněk střelu Šteigla. V 70. minutě po sólu a krásném centru Žáka přesně na hlavu Rýdela neměl Staněk šanci a bylo to již 3:0. Devět minut před koncem hostující brankář znovu vychytal střelu Žáka.



Ohlasy k zápasu


1. HFK Olomouc
Vlastimil Palička - trenér 1. HFK Olomouc: Byl to důležitý zápas, který jsme kvůli záchraně potřebovali vyhrát, což se nám povedlo. Nedali jsme mnoho šancí a navíc penaltu, ale zvládli jsme to. Jsou to zasloužené a důležité tři body.




Sestavy


1. HFK Olomouc
F. Mucha [-] - A. Řehák [-] , F. Přikryl [-] , O. Kováč [-] (87. M. Weinlich [-] ) , L. Horka [-] , F. Vedral [-] - J. Šteigl [-] (76. O. Pyclík [-] ) , F. Rýdel [-] , O. Buček [-] - F. Žák [-] , P. Nekuda [-] (85. M. Krejčí [-] )

HFK Třebíč
J. Staněk [-] - R. Novotný [-] (70. M. Šmíd [-] ) , L. Karásek [-] , D. Komínek [-] , P. Johnson [-] (60. R. Bence [-] ) , D. Heřmánek [-] , P. Bogner [-] , V. Peručica [-] , M. Dočekal [-] (79. P. Hronek [-] ) , M. Igbinoba [-] , C. Bagnon [-]

ŽK: 74. F. Rýdel - 8. D. Komínek , 15. C. Bagnon , 43. M. Dočekal .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Vojkovský Jakub - MOJŽÍŠ Jakub, TRIGAS Paskal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.