Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 11:00

25.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlín bere bod za produktivní závěr


Branky


0

Zlín v posledních dvanácti minutách smazal dvougólové manko a odváží si z Třebíče bod. Pro oba týmy je to důležitý bod v souboji o záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrál Zlín, gól dali domácí

Ve 27. minutě podběhl brankář Dostál dlouhý nákop Peručici a míč skončil v bráně.

Zasloužené vyrovnání

V 51.minutě nacentroval Karásek na hlavu Novotného a ten zvýšil náskok. V 79. minutě snížil Zlín brankou Mlýnka. V 84.minutě šel sám Johnson na Dostála, který jej vychytal.Dv minuty před koncem rozehrávali hosté volný kp z půlky. Ve vápně si míč zpracoval Tkadlec a nedal brankáři šanci a vyrovnal na konečných 2:2.



Ohlasy k zápasu



FC TRINITY Zlín B
Jan Jelínek - trenér FC FASTAV Zlín B: Prvních patnáct minut jsme vstoupili do zápasu dobře, pak jsme udělali fatální chybu a inkasovali. Soupeře to nakoplo a bojoval navíc přidal další branku. Od té doby se ale jen bránil. My jsme celý zápas chtěli hrát, měli míč na kopačkách a kombinovali. Měli jsme tam i šance a zaslouženě jsme vyrovnali.



Sestavy


HFK Třebíč
J. Staněk [-] - R. Novotný [-] (81. M. Kostelecký [-] ) , L. Karásek [-] , D. Komínek [-] , D. Heřmánek [-] , P. Bogner [-] , V. Peručica [-] , M. Dočekal [-] , M. Igbinoba [-] , A. Abayomi [-] (18. P. Johnson [-] ) , R. Houser [-]

FC TRINITY Zlín B
J. Dostál [-] - M. Mlýnek [-] , V. Gettler [-] (75. J. Stuchlík [-] ) , M. Vašulka [-] , F. Košák [-] (52. J. Matyáš [-] ) , Š. Chwaszcz [-] , P. Červenka [-] (46. D. Petřík [-] ) , J. Žůrek [-] , M. Blanař [-] , A. Tkadlec [-] , R. Michálek [-]

ŽK: 36. P. Bogner , 57. R. Houser , 87. M. Kostelecký - 29. A. Tkadlec , 46. M. Mlýnek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hanák Petr - KOLÁČEK Jan, SLOVÁČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.