4:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

25.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fantastický poločas roozhodl zápas


Branky


9. L. Hanuš , 21. L. Koláček , 33. H. Georges (vl.) , 39. J. Stehlík
0

Blansko po sérii remíz konečně vyhrálo. Dokonce to bylo hned drtivé vítězství 4:0 proti rozjetým Otrokovicím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Drtivý poločas

Domácí se ujali vedení hned v deváté minutě. Hostující brankář Balážík rozehrál nepřesně a  Hanuš jej střelou z 25 metrů překonal. Ve 22.minutě po centru Kolaříka zvýšil hlavičkou na zadní tyč Koláček. Ve 26.minutě po centru Kurtina zakončoval z voleje Hradil Floder jej ale skvěle vychytal. O minutu později Kolařík vyslal obloučkem Stehlíka, jehož střela byla zblokována, tak nahrál zpátky Kolaříkovi a ten mířil těsně vedle. Ve 33.minutě si srazil centr Chloupka do vlastní brány Georges. Ve 39. minutě vyrobil chybu Dekleva, Kučera přihrál Stehlíkovi, který se trefil nekompromisně střelou z vápna

góly už nepadaly

V 50.minutě ve vápně přestřelil Nzembi. V 74.minutě dostal druhou žlutou a červenou Kolařík, následně skončil centr Mazoucha na tyči. V 76.minutě trestný kop Kratochvíla vyrazil Balážík nad.



Ohlasy k zápasu


FK Blansko
Zbyněk Zbořil - trenér FK Blansko: Odehráli jsme fantastický poločas, kdy se nám podařilo proměnit šance a rozhodnout o osudu utkání. Měli jsme ještě několik dalších dobře sehraných věcí, kdy jsme měli ke gólu hodně blízko. Druhý poločas jsme se snažili náskok kontrolovat, ale po vystřídání jsme se dostali do problémů. Nesmyslně se nechal vyloučit dobře hrající Kolařík, hned po vstupu na hřiště se zranil Trtílek a odstoupit pro zranění musel i Gromský. Závěr byl už jen o vůli, dohrávali jsme to v podstatě v osmi hráčích, ale nulu jsme vzadu udrželi. Nechci to nijak přeceňovat, stejně jako jsme se nepodělali z neúspěšného vstupu do jara, tak i teď se nenecháme uspokojit takovým zápasem. Mrzí mě zranění kluků a zbytečné vyloučení, protože budeme muset teď šahat do sestavy, která tahá úspěšnou sérii a hlavně nás čekají hrozně těžké zápasy v Hulíně a s béčkem Sigmy.




Sestavy


FK Blansko
J. Floder [-] - L. Hanuš [-] (58. J. Kratochvíl [-] ) , L. Koláček [-] , S. Píšek [-] , P. Gromský [-] , J. Šplíchal [-] - Š. Kolařík [-] , D. Duda [-] , J. Kučera [-] , L. Chloupek [-] (67. J. Minx [-] ) - J. Stehlík [-] (71. J. Trtílek [-] )

FC Zlínsko
J. Balážik [-] - T. Zábojník [-] (79. M. Lapčík [-] ) , T. Mlýnek [-] , D. Nzembi [-] , M. Vavruša [-] (46. J. Juráň [-] ) , T. Dekleva [-] , E. Hradil [-] , P. Kurtin [-] , M. Němec [-] (46. J. Ferko [-] ) , H. Georges [-] , T. Mazouch [-]

ŽK: 12. L. Chloupek , 53. Š. Kolařík , 64. J. Stehlík , 81. J. Floder - 68. P. Kurtin , 75. E. Hradil , 77. J. Juráň . ČK: 74. Š. Kolařík .
Počet diváků: 198. Rozhodčí: ŠKROBÁK Lukáš - HANÁKOVÁ Gabriela, KNEISL Leoš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.