4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 10:15

25.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uničov míří za triumfem v MSFL


Branky


15. A. Krč , 33. T. Vasiljev , 37. T. Binar , 67. T. Nuc
0

Na podzim v Petřkovicích lídr tabulky prohrál 4:0, stejným poměrem teď svému soupeři porážku vrátil a zvýšil svůj náskok na Sigmu Olomouc B na osm bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Málo šancí, dost branek

V 15.minutě našel Vasiljev po průniku z levé strany před bránou krče, který střelou pod víko poslal domácí do vedení. Ve 33. minutě Našel Komenda nalevo znovu Vasiljeva, který tváří v tvář překonal brankáře Bučka střelou na zadní tyč. Ve 37. minutě vystřelil zpoza vápna Binar přízemní střelou na přední tyč a bylo to již o tři branky. Ve 40.minutě poprvé zahrozili hosté. Dlouhý balon přes obranu z úhlu zakončil jedn z hostí střelou těsně mimo zadní tyče.

Dohrávání zápasu

V 59.minutě  Juřátek dal špatnou malou domů, nakonec to vše uhasil vyběhnutý Uvízl. 67.mnuta přinesla poslední branku Krč našel před prázdnou bránou osamoceného Nuce, který už měl jednoduchou pozici. V 70.minutě Nuc křižnou přihrávkou našel Vasiljeva, jeho přihrávka na Krče byla nejprve zblokována, podruhé už se mu ale povedlo míč na spoluhráče dostat. Krč míč zasekl a vystřelil, ale Buček jeho střelu vyrazil. V 75.minutě hosté centrem na přední tyč a následnou hlavičkou zaměstnali Uvízla, který míč vyrazil na roh. V 80.minutě měli hosté výhodu volné kopu a hlavičku zblokoval domácí Vejvoda, následoval závar, ze kterého mohl jít nakonec Krč do brajku, ale byl faulován.



Ohlasy k zápasu


SK Uničov
Jiří Balcárek - trenér SK Uničov: Chtěli jsme soupeři vrátit prohru 4:0 z jejich hřiště. Hráli jsme dobrý kombinační fotbal, kde nebylo moc nákopů. Musíme se teď nachystat na Sigmu. Hrajeme doma a chceme vyhrát.




Sestavy


SK Uničov
T. Uvízl [-] - R. Vejvoda [-] , R. Juřátek [-] (66. P. Rajnoha [-] ) , L. Koutek [-] , J. Swiech [-] - P. Kasal [-] (59. P. Purzitidis [-] ) , T. Binar [-] , T. Vasiljev [-] , T. Nuc [-] - A. Krč [-] , T. Komenda [-] (56. D. Dostál [-] )

FC Odra Petřkovice
A. Buček [-] - D. Špavelko [-] , Z. Staněk [-] , F. Drozd [-] , V. Polášek [-] (46. M. Václavík [-] ) , M. Halaška [-] (46. J. Ptáček [-] ) , R. Baranek [-] , J. Malý [-] , D. Levčík [-] , A. Hrdlička [-] , L. Švancer [-]

ŽK: 77. M. Václavík , 80. R. Baranek .
Počet diváků: 208. Rozhodčí: Machač Lukáš - NOVÁČEK Ivo, PETR Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.