4:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 10:15

24.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dva góly Málka nestačily na zisk bodů


Branky


16. K. Yu , 30. L. Mareš , 71. F. Kubala , 78. F. Kubala - 45. J. Málek , 89. J. Málek
0

Šest branek přinesl souboj rezervy Slovácka s Hlučínem. Oba poločasy skončily shodně 2:1 a vždycky dali domácí dvě branky a pak až hosté snižovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Naděje gólem do šatny

V 16.minutě propadl hostující obranou míč, který si našel Ju a přesnou střelou k tyči dal gól. Ve 20.minutě vypálil Tetteh a trefil tyč. Ve 30.minutě šel sám Tetteh a brankář Hampel míč vyrazil na roh. Ve 31.minutě se Slovácko prosadilo ze standardní situace, trochu tomu pomohl Galvas, který nechtěně poslal balon k Marešovi, ten uklidil míč placírkou pod břevno. Ve 35.minutě mířil těsně vedle Foltýn. Ve 39. miinutě Ju přeloboval brankáře, ale těsně minul bránu. V poslední minutě si na centr naskočil Málek a gólem do šatny snížil.

Tentokrát snížení před koncovým hvizdem bylo už k ničemu

V 68.minutě Málek rozehrál volný kop ale zskvěl se Heča. V 72.minutě přihrál Mareš na levé straně míč Kubalovi, který v pokutovém území překonal protihráče a z nulového úhlu prostřelil i brankáře Hampela, balon jen těsně přešel brankovou čáru u protější tyče. V 77.minutě se Ju krásně uvolnil na pravé straně Tischlera, který nacentroval na zcela volného Kubalu, který pohodlně balon hlavou doklepl do sítě. V poslední minutě stejně jako v prvním dějství udeřil Hlučín. A znovu Málek. Centr z prvé strany Heča vyrazil právě na Málka, který prudkou střelou snížil na konečných 4:2.



Ohlasy k zápasu


1. FC Slovácko B
Pavel Němčický - trenér 1.FC Slovácko: Zasloužená výhra, měli jsme utkání pod kontrolou. Prblémem byl, že za stavu 2:0 jsme mohli dát na 3:0, místo toho soupeř v poslední minutě poločasu snížil na 2:1. To nám trošku zkomplikovalo tu cestu za vítězstvím. Měli jsme převahu i ve druhém poločase. Zaslouženě jsme vedení navýšili a soupeř pak už jen před koncem snížil.

FC Hlučín
Milan Valachovič - trenér FC Hlučín: Zápas byl vyrovnaný. Bohužel Slovácko potrestalo naše chyby a my jsme své šance v prvním poločase neproměnili, takže zasloužená výhra Slovácka.



Sestavy


1. FC Slovácko B
M. Heča [-] - B. Tetteh [-] (74. E. Vinkler [-] ) , J. Rezek [-] (51. F. Kubala [-] ) , K. Yu [-] , P. Šimko [-] , L. Mareš [-] , T. Ťok [-] (79. R. Vaďura [-] ) , L. Křivánek [-] , E. Tischler [-] , B. Kucera [-] , M. Suchý [-]

FC Hlučín
D. Hampel [-] - P. Galvas [-] (74. K. Hudeczek [-] ) , R. Štefek [-] , J. Mac [-] , P. Žižka [-] , V. Heinik [-] - T. Dostál [-] (82. J. Massaniec [-] ) , M. Lukáš [-] , M. Foltyn [-] , J. Málek [-] - D. Kraut [-] (74. M. Krejčí [-] ) -

ŽK: 37. L. Mareš , 67. T. Ťok , 73. P. Šimko - 89. J. Málek .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: Dorušák Petr - POSPÍŠIL Pavel, ZAORAL Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.