Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 16:30

24.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kroměříž poprvé prohrála


Branky


0

Poprvé na jaře pocítili fotbalisté Korměříže pocit porážky. Nečekaně se tak stalo v Třebíči, kde nejprve smazali dvougólové manko, ale na třetí branku již reagovat nedokázali. Domácí vyhráli po čtyřech porážkách v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky domácích

Ve 14. minutě se hezky z přímého kopu z dvaceti metrů střelou přes zeď trefil Velibor Peručica. Ve 35.minutě  domácí navýšili náskok. Přihrávka přes obránce mířila na Johnsona, který se štěstím dostal míč přes Kofroně a poté míč vsedě dorazil do odkryté brány.

Nejprve srovnání, ale stejně bez bodu

Hosté reagovali na výsledek poločasovým střídáním. Hned po dvou minutách přišlo snížení. Jan Silný šel zprava na brankáře a přízemní střelou na zadní tyč překonal brankáře. Z přímého kopu z pravé strany nejspíše Jeleček centroval. Míč se snesl na zadní tyč a od tyče se dostal až do brány. To vše v 58.minutě. Domácí rozhodli v 64.minutě, kdy se trefil Bogner. Z pravé strany přišel nadýchaný centr, který hlavičkou do protipohybu uklidil do brány právě Bogner.



Ohlasy k zápasu



SK Hanácká Slavia Kroměříž
Ivo Světlík - trenér SK Hanácká Slavia Kroměříž: Utkáni s Třebíčí jsme si sami prohráli v prvním poločase,kdy i přes herní kvalitu jsme zbytečně dvakrát inkasovali. Po domluvě hráčům o poločase jsme se zvedli a po zásluze srovnali. Bohužel nás srazila, z ojedinělé šance domácích, třetí branka a i přes závěrěčný tlak se nám nepodařilo alespoň vyrovnat.domácím tímto gratuluji k vítezství.



Sestavy


HFK Třebíč
J. Staněk [-] - D. Komínek [-] , P. Johnson [-] (63. L. Karásek [-] ) , D. Heřmánek [-] , P. Bogner [-] (90. P. Hronek [-] ) , V. Peručica [-] (70. R. Novotný [-] ) , M. Dočekal [-] , M. Igbinoba [-] , A. Abayomi [-] , R. Houser [-] , C. Bagnon [-]

SK Hanácká Slavia Kroměříž
Z. Kofroň [-] - T. Jeleček [-] , R. Budín [-] , T. Matoušek [-] , D. Šmerda [-] (64. M. Neubert [-] ) , V. Látal [-] - M. Kovář [-] , M. Cupák [-] , D. Krhut [-] (82. D. Stratil [-] ) , T. Strašák [-] (46. L. Michna [-] ) - J. Silný [-]

ŽK: 28. M. Dočekal , 29. M. Igbinoba , 53. P. Bogner , 76. C. Bagnon , 88. J. Staněk - 36. T. Jeleček , 80. M. Kovář .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hájek Robert - SEDLÁČEK Tomáš, DROZDY Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.