Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 10:15

22.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoká přestřelka


Branky


9. K. Pospíšil , 36. J. Rezek , 43. K. Yu , 60. K. Kone , 90. J. Rezek - 15. P. Mezlík , 17. P. Simr , 73. M. Bouček
0

Hned osm branek mohli vidět diváci v utkání rezervy Slovácka a Velkého Meziříčí. Nakonec byli šťastnější domácí, protože do hostující sítě padlo hned pět branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci se určitě nenudili

Hned v osmé minutě se domácí ujali vedení. Pospíšil postupoval z pravé strany sám na brankáře a propálil jej střelou na zadní tyč. Vedení trvalo pouhých sedm minut. Centr do vápna sklepl hrudí Simr pro Mezlíka, který byl tváří v tvář Semankovi úspěšný. O dvě minuty později hosté obrátili stav utkání a najednou to byli oni, kdo vedl. Simr roztáhl hru doprava a naběhl si na centr od krajního hráče a ve skluzu poslal hosty do vedení. Ve 22.minutě po rohovém kopu nedokázal Šimek překonat Čermáka. O minutu později Ju vystřelil a s přispěním teče Šimáčka skončil míč na spojnici. Ve 25.minutě předal mič Mezlík Demeterovi, který si obhodil obránce a jeho střela byla na poslední chvíli zblokována. Ve 30.minutě vystřelil z dálky Bouček a orazítkoval tyč. 35.minuta přinesla čtvrtý gól. Koné u brankové čáry přešel přes Šimánka a našel před prázdnou bránou Rezka, který vyrovnal. Dvě minuty před přestávkou se udál další obrat skóre. Přetažený centr napálil chytrou střelou na zadní tyč Ju.

Pokračování z první půle

V 54.minutě centr Dolejše odvrátila domácí obrana k Mezlíkovi, jehož střela šla jen těsně vedle. V 59. minutě dostal Kubala hezký pas po lajně na levé straně. Postupoval z úhlu sám na brankáře. Rozhodl se vystřelit nečekaně na přední tyč, kterou trefil a od ní se míč odrazil ke Konému, který jej uklidil do odkryté brány. V 65. minutě byl Demeter úplně sám před Semankem, který jej ve velké šanci vychytal. V 74.minutě snížil na rozdí jediného gólu krásnou střelou do šibenice Bouček. V 77.minutě poslal Tischler balón za obranu na Pospíšila, ten ale na brankáře nevyzrál. Ve druhé nastavené minutě přišla od domácích pojistka. Křivánek postupoval po levé straně z úhlu na brankáře, ale na druhé straně mu nabíhal úplně volný Rezek a Křivánek mu míč nachystal před prázdnou bránu.



Ohlasy k zápasu


1. FC Slovácko B
Pavel Němčický - trenér 1.FC Slovácko: Kvalitní utkání a napomohl tomu i soupeř, který chtěl hrát nahoru dolů. My jsme to dnes měli hodně ofenzivně postavené a tak jsem rád, že jsme dokázali dát pět gólů.




Sestavy


1. FC Slovácko B
J. Semanko [-] - M. Suchý [-] , P. Šimko [-] (46. L. Mareš [-] ) , K. Kone [-] , M. Flasar [-] , K. Pospíšil [-] , F. Kubala [-] (76. R. Vaďura [-] ) , J. Rezek [-] , L. Křivánek [-] , E. Tischler [-] , K. Yu [-] (67. B. Kucera [-] )

FC Velké Meziříčí
P. Čermák [-] - R. Demeter [-] , J. Krejčí [-] , E. Smejkal [-] , P. Simr [-] , P. Mezlík [-] , R. Šuta [-] (81. J. Čermák [-] ) , P. Dolejš [-] (71. P. Pokorný [-] ) , M. Bouček [-] , M. Kriegsmann [-] , J. Šimáček [-]

ŽK: 89. R. Demeter .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Vostrejž Ivan - SEDLÁČEK Tomáš, LENFELD Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.