J. Hlavica 70. (p.)
1:3
(0:2)
15. D. Frimmel
40. M. Král (p.)
72. D. Frimmel
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2017 17:00

22.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Líšeň za tři body


Branky


70. J. Hlavica (p.) - 15. D. Frimmel , 40. M. Král (p.) , 72. D. Frimmel
0

Líšeň byla po podzimu beznadějně poslední, ale na jaře zabrala a její výsledky ji zařazují do vyrovnaného boje o záchranu. Další tři body si přivezla z Vyškova, kde zvítězila 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zasloužené vedení hostů

Již v sedmé minutě měla Líšeň výhodu dvou rohových kopů a z toho druhého dokázala dát branku, která však nebyla uznána pro ofsajd. V 15.minutě už jim radost nic nezkazilo. Pospíšil prostrčil patičkou do vápna na spoluhráče, který v souboji jeden na jednoho obešel soupeře a před prázdnou brankou našel Denise Frimmela, který míč uklidil. Ve 21.minutě to mohlo být už o dvě branky. Rohový kop propadl až na zadní tyč, kde se jeden z hostů patičkou snažil míč nasměrovat do brány,  ale o pár centimetrů minul. Hosté pokračovali ve vytváření si šancí a v 37.minutě měl v šestnáctce míč Pospíšil a dával pod sebe Fallovi, který byl v dobré pozici, ale přihrávka jej natolik překvapila, že nedokázal kloudně zakončit. Ve 40.minutě se pískala penalta proti domácím a Král ji s přehledem proměnil, když poslal brankáře na druhou stranu. Vyškov jedinou šancí dvě minuty před koncem mohl snížit, ale zdánlivě ztracený míč dokázal jeden z domácích nasměrovat jen těsně mimo.

Poklidné udržení dvoubrankového vedení

V 56.minutě šla Líšeň do rychlého protiútoku a míč propadl na Kršku, který trefil jen protihráče přímo před ním. V 70.minutě vykřesali domácí přece jen naději. Z pokutového kopu zahraného doprostřed po víko snížil Hlavica. Naděje trvala pouze dvě minuty. To totiž  rychle přenesli hru a střílenou přihrávku do vápna proměnil Frimmel ve svůj druhý gól v utkání. V poslední minutě mohl ještě snížit Kirschner, ale svoji hlavičku z bezprostřední blízkosti poslal těsně vedle.



Ohlasy k zápasu



SK Líšeň
Miloslav Machálek - trenér SK Líšeň: Myslím si, že jsme vyhráli naprosto zaslouženě, po celý zápas jsme byli lepším týmem. Vytvořili jsme si velké množství šancí. To je jediné, co mě na utkání mrzí, že jsme nedali více gólů. Bylo to poctivě odmakané utkání a dobrý výkon celého týmu. Musím pochválit Frimmela za dva goly, protože od toho tam útočník je.



Sestavy


MFK Vyškov
J. Klimeš [-] - J. Hlavica [-] , D. Němeček [-] , J. Krejčí [-] , V. Novotný [-] - M. Jeřábek [-] (46. M. Hladký [-] ) , L. Lahodný [-] , M. Machálek [-] (25. R. Nehyba [-] ) , M. Matocha [-] , M. Žoček [-] - P. Kirschner [-]

SK Líšeň
J. Kotnour [-] - R. Čampa [-] , D. Frimmel [-] (78. F. Voda [-] ) , L. Daněk [-] , L. Fall [-] , M. Král [-] , T. Zezula [-] , D. Pospíšil [-] , D. Krška [-] (90. M. Bednář [-] ) , V. Minařík [-] (64. A. Ovsepjan [-] ) , P. Demeter [-]

ŽK: 40. P. Kirschner - 62. V. Minařík .
Počet diváků: 212. Rozhodčí: Vojkovský Jakub - MIKESKA Karel, GALÁSEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.