Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2017 16:00

21.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rozhodl hattrick


0

Na brzký gól v prvním poločase ještě Otrokovice odpověděly rychle, ale poté jim Hulín odskočil na rozdíl tří branek. Hattrickem se na tom podílel Pospíšil a za hosty dokázal na rozdíl dvou branek snížit Vavruša.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva rychlé góly

Hned v páté minutě se z ničeho nic prosadil domácí Pospíšil. Otrokovice odpověděly velie rychle a v sedmé minutě bylo srovnáno. Z rohového kopu se hlavou prosadil Juráň. Ve 27. minutě hosté faulovali ve vápně Šroma a nařízený pokutový kop proměnil Pospíšil. Ve 29.minutě Kovář poslal z pravé strany míč po zemi do středu hřiště, kde našel Barcucha a ten těsně minul branku hostí. Ve 31.minutě Malenovský hlavou těsně minul. Ve 35.minutě zahrozili hosté. Vogl podcenil míč, který už mířil do brány, ale Malenovský jej na poslední chvíli vykopl. Václav Ondřejka z přímého kopu přesně do růžku brány zvýšil vedení domácí na 3:1. V poslední minutě prvního poločasu zahrávali přímý kop i hosté. Jasenského střelu Vogl vyrazil a poradil si i s dorážkou.

Rychlý gól i ve druhém poločase

Tři minuty po přestávce zkompletoval hattrick Pospíšil. V 69.minutě hosté vykřesali naději, když krásnou střelou pod víko snížil na rozdíl dvou branek Vavruša. Nic víc druhý poločas nepřinesl.



Ohlasy k zápasu


SK Spartak Hulín
Jindřích Lehkoživ - trenér SK Spartak Hulín: Předvedli jsme kvalitní výkon. Myslím, že jsme vyhráli zaslouženě. S tím úzkým kádrem co máme odvedli kluci asi maximum. Jediné co mě mrzí, tak je že jsme dostali druhý gól za stavu 4:1 a dali soupeři šanci. To jsme si měli pohlídat líp.




Sestavy


SK Spartak Hulín
M. Vogl [-] - M. Dvořáček [-] , V. Ondřejka [-] , M. Šrom [-] (70. M. Minář [-] ) , V. Barcuch [-] , T. Pospíšil [-] , J. Zlámal [-] , M. Malenovský [-] , J. Kovář [-] (86. R. Goldemund [-] ) , J. Oulehla [-] , J. Laciga [-]

FC Zlínsko
D. Juřík [-] - T. Mlýnek [-] (46. O. Šuranský [-] ) , D. Nzembi [-] , T. Mazouch [-] , P. Kurtin [-] , M. Němec [-] , A. Jasenský [-] , H. Georges [-] (66. E. Hradil [-] ) , J. Juráň [-] , T. Zábojník [-] , M. Vavruša [-]

Počet diváků: 267. Rozhodčí: Drozdy Luboš - GLOSER Jan, OGRODNÍK Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.