1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2017 16:00

21.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První inkasovaná branka na jaře


Branky


0

Líšeň zvítězila nad rezervou Slovácka 1:0 a připsala si v boji o záchranu důležité tři body. Ve 21. minutě se prosadil Demeter a stal se prvním hráčem, který v jarní části sezony vstřelil branku Slovácku B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

hrozilo se spíše střelami

V první patnácti minutovce si domácí vytvořili dvě situace, z kterých mohla padnou branka. Nejprve střela ze šestnáctky těsně minula branku a poté zahrávali první rohový kop v utkání, ani ten však k brance nevedl. Branka padla až ve 21.minutě, kdy se prosadil Demeter. Slovácko poté zahrozilo pár střelami z větší vzdálenosti. Ve 40.minutě jeden z domácích nebezpečně vystřelil a Semank vyrazil na roh.

Slovácko na míči, dobrá obrana Líšně

Ve druhém poločase byli na miči častěji hosté. Kombinovali a snažili se dostat do šance, ale žádné vážnější si nevytvořili. Líšeň se k míči dostávala sporadicky a ani ona se do koncovky, která by vzbudila rozruch nedostávala.



Ohlasy k zápasu


SK Líšeň
Miloslav Machálek - trenér SK Líšeň: Výborně odpracované utkání z naší strany. Cením si, že jsme soupeře nepustili do žádných šancí, přestože byl kvalitní na míči. Musím pochválit výkon Patrika Demetera, který dal gól a odehrál výborné utkání.

1. FC Slovácko B
Pavel Němčický - trenér 1.FC Slovácko: Soupeř byl hodně bojovný a agresivní. Nám právě ta agresivita v osobních soubojích chyběla, hlavně v prvním poločase. Líšeň šla zaslouženě do vedení. V druhém poločase se zatáhli, nevím jestli jim došly síly, my jsme drželi míč, ale nevytvořili jsme si žádnou velkou šanci. Takže v tomto ohledu asid domácí zaslouženě vyhráli.



Sestavy


SK Líšeň
J. Kotnour [-] - L. Fall [-] , L. Daněk [-] , P. Demeter [-] , T. Zezula [-] , D. Pospíšil [-] , T. Machálek [-] (9. D. Frimmel [-] ) , D. Krška [-] , R. Čampa [-] , M. Bednář [-] (64. A. Ovsepjan [-] ) , M. Král [-]

1. FC Slovácko B
J. Semanko [-] - M. Suchý [-] , K. Yu [-] (67. M. Kohút [-] ) , K. Pospíšil [-] , J. Chvátal [-] (62. M. Flasar [-] ) , L. Křivánek [-] , F. Kubala [-] , E. Tischler [-] , E. Vinkler [-] , P. Tkáč [-] , L. Mareš [-]

ŽK: 60. L. Daněk , 80. M. Král , 83. P. Demeter , 90. L. Fall - 45. L. Křivánek , 50. F. Kubala , 54. K. Pospíšil .
Počet diváků: 185. Rozhodčí: Nejezchleb Miroslav - MAYER Jan, PETR Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.