0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 16:00

21.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Asi jsme urazili fotbalového boha smutní kouč Rolinek


Branky


0

Souboj dvou sousedů v tabulce v boji o záchranu. To byl zápas Mohelnice s Kroměříží. Domácí se nedokázali ze svých šancí prosadit a tak trestali hosté po standardní situaci a drží tak neporazitelnost na jaře a stoupají tabulkou. Naopak Mohelnice si připsala druhou porážku v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek

Hned po sedmi minutách hry se po akci na levé straně Heidenreich, Bzirský dostal do šance Bača, ale přížemní střelou na zadní tyč jen těsně minul. V jedenácté minutě domácí signalizovali ofsajd, ale rozhodčí nemávala a Silný se řítil sám na Horu, ten jej však vychytal. Utkání se pak odehrávalo bez šancí a mírnou převahu měli domácí. Než se šlo do šaten tak ještě na zadní tyči zahrozil Vokoun, který měl míč na dlouho nohu, ale dokázal Kofroně překonat. Toho však na brankové čáře zastoupil jeden z obránců. Než se šlo do šaten tak ještě vzbudila rozruch potyčka mezi Fialou, který zabránil v rychlé rozehrávce Strašákovi a oba byli oceněni žlutou kartou.

Gól z ničeho

Ve druhém poločase se pokračovalu v trendu z toho prvního. Míč měli častěji na kopačkách domácí a hrozili z takových pološancí. Bača měl průnik z levé strany ve vápně mu nabíhali Hapal s Muzikantem, ale střední záložník domácích to vzal na sebe a Kofroň byl připravený. Hosté z ojedinělé příležitosti udeřili v 73.minutě si na roh na zadní tyči naskočil Silný a poslal hosty do vedení. Mohelnice se snažila svého soupeře zmáčknout. Nebyl z toho sice stálý tlak, ale zasypali Kroměříž mnoha centry a standardkami. V 86.minutě byl obrovský závar před brankou hostí. třikrát se jim podařilo střelu zblokovat a všechno vyvrcholilo tím, že Bača přestřelil. V úplně poslední minutě Fiala centroval na Hapalaa ten z otočky trefil pouze brankáře Kofroně.



Ohlasy k zápasu


FK Mohelnice
Jaroslav Rolinek - trenér FK Mohelnice: Těžko se mi to hodnotí, klukům se nedá nic vytknout. Chtěli jsme vyhrát a nakonec nemáme ani bod. Je to zklamání. Měli jsme čtyři šance a nedali jsme. Soupeř pak dá gól ze standardky z rohu. Soupeř byl šťastnější odváží si tři body pro nás je to ztráta a musíme bojovat dál. V zápase se Zlínem jsme měli mnoho šancí a asi jsme urazili fotbalového boha a od té doby nám tam nic nespadne.

SK Hanácká Slavia Kroměříž
Ivo Světlík - trenér SK Hanácká Slavia Kroměříž: Věděli jsme, že pokud utkání zvládneme přiblížíme se zase o něco blíže záchraně v soutěži.. Mohelnice ukázala svoji sílu v domácím prostředí, kde se nám na menším hřišti hůře kombinuje a domací hrají agresivně. Zápas byl hlavně o soubojích mezi vápny a jednom gólu ,který se nakonec podařil vstřelit nám po jedné z mnoha standardních situacích Silným.Výhru jsme nakonec i přes závěrečný tlak uhájili. Jsme za ni rádi a kluky musím pochválit.



Sestavy


FK Mohelnice
J. Hora [-] - V. Knýř [-] (76. J. Marák [-] ) , J. Heidenreich [-] , L. Pinkava [-] , F. Markovič [-] - M. Vokoun [-] (63. M. Muzikant [-] ) , M. Bzirský [-] , V. Fiala [-] , D. Bača [-] , J. Fišara [-] - L. Hapal [-]

SK Hanácká Slavia Kroměříž
Z. Kofroň [-] - T. Jeleček [-] , R. Budín [-] , T. Matoušek [-] , V. Látal [-] , D. Šmerda [-] - T. Strašák [-] , D. Krhut [-] (86. D. Pavelka [-] ) , L. Michna [-] (90. D. Stratil [-] ) - M. Neubert [-] (71. M. Kovář [-] ) , J. Silný [-]

ŽK: 44. V. Fiala , 55. J. Heidenreich , 60. L. Hapal , 92. L. Pinkava - 44. T. Strašák , 66. J. Silný , 71. R. Budín , 77. T. Matoušek , 90. M. Kovář .
Počet diváků: 280. Rozhodčí: Nováček Ivo - DOHNÁLEK Jan, BUČEK Vítězslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.