1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 10:15

21.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Chybí nám kvalita do ofenzivy mrzí trenéra Trousila


Branky


0

Na podzim prohrála Sigma Olomouc ve Vyškově poměrem 1:0. Nyní to vyškovským vrátili naprosto totožným výsledkem a připsali si důležité tři body v honbě za lídrem z Uničova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mnoho šancí, žádný gól

Hned v šesté minutě se  k odraženému míči dostal Hlavica a mířil jen těsně nad. Ve 14. minutě mířila Surzynova dělovka jen pár centimetrů mimo. Klimeš by byl bezmocný, protože se za míčem jen ohlédl. Ve 28.minutě se dostal do brejku Buchvaldek. Ten ale také minul. O dvě minuty později se v gólovce ocitl Yunis. Klimeš však vyběhl a vyrazil na roh. Z tohoto rohu vytěžila Sigma další šanci. Ambrozek přetáhl centr na Jemelku ten na zadní tyči hlavičkoval přímo do míst, kde stál Klimeš. Tři minuty před odchodem do šaten Machálek přesprintoval Jemelku a dostal se až ke střele. Pokračuje však v tom duchu v jakém se střelci dnes představují. Branu minul.

Ve 49.minutě byl Ambrozkův pas tak překvapivý a přesný, že Michal Surzyn pálil prakticky bez bránícího hráče. Míč se navíc následně otřel o ruku obránce, tudíž Klimeš jen marně natahoval své rukavice na balón mířící do branky. Sigma potvrzuje svou menší převahu a dostala se do vedení 1:0. Po faulu Žočka v 59.minutě zahrával Ambrozek standardní situaci. Jeho střela mířila hodně dobře, ale Klimeš ji dokázal vyrazit k Habustovi, který chtěl udělat ještě kličku, ta ale už byla navíc. V 71.minutě našel Ambrozek krásným pasem Buchvaldka a ten z otočky trefil tyč. 75.minuta přinesla stoprocentní šanci Yunise, který byl úplně sám před Klimešem. Vyškovský brankář však skvělým zákrokem udržel šance na bodový zisk pro svůj tým. Málem se potvrdilo staré znamé nedáš, dostaneš. Kirschner dalekonosnou střelou pořádně protáhl Reichela, který se štěstím míč vyrazil. Ve druhé minutě nastavení mohl přidat druhý gól domácích Yunis, kterého našel centrem Habusta. Proti byl však znovu brankář hostů, který konečky prstů míč vyrazil nad břevno.



Ohlasy k zápasu


SK Sigma Olomouc B
Augustýn Chromý - trenér SK Sigma Olomouc: Potvrdilo se, že Vyškov je kvalitní soupeř, který nás na podzim porazil 1:0. Vyhovovalo jim hrát z bloku a na rychlé brejky. Mají tam hodně šikovné hráče, některé odchované právě Sigmou. Výborný záložník Jeřábek, který zde byl v přípravě na druhou ligu. Utkání bylo kvalitní. Pro nás to bylo hodně těžké, hlavně po tom, co jsme nedali šaance. V prvním poločase šel sám Buchvaldek, dobré šance tam měl i Yunis nebo Surzyn. Hosté pak měli velkou šanci, když se dostali ke střele z odraženého míče, ale naštěstí minuli. Bylo pro nás hodně důležité, že jsme dali rychlý gól na začátku druhé půle, ale zase jsme nedokázali dát uklidňující gól a závěr jsme dohrávali dost nervózně.

MFK Vyškov
Jan Trousil - trenér MFK Vyškov: Od nás to bylo lepší utkání, než minulý víkend, byla tam hlavně větší agresivita. Momentálně nám však chybí kvalita do ofenzivy, což je pro nás věc k zamyšlení. Hodně nás podržel brankář Klimeš, který dlouho držel naděje a dostal gól na který neměl nárok. Sigma byla o ten gól lepší, takže asi zaslouženě vyhráli.



Sestavy


SK Sigma Olomouc B
O. Seibert [-] , J. Kotouč [-] , M. Surzyn [-] , V. Jemelka [-] - J. Ambrozek [-] (90. E. Antwi [-] ) , R. Látal [-] - J. Yunis [-] - L. Buchvaldek [-] (81. L. Vychodil [-] ) , M. Reichl [-] , M. Antl [-] (70. R. Bala [-] ) , J. Habusta [-]

MFK Vyškov
J. Klimeš [-] - J. Hlavica [-] , J. Krejčí [-] , D. Němeček [-] , V. Novotný [-] - M. Žoček [-] , M. Jeřábek [-] , R. Nehyba [-] , L. Lahodný [-] , M. Machálek [-] (63. F. Studený [-] ) - P. Kirschner [-]

ŽK: 66. O. Seibert , 77. M. Surzyn , 84. L. Vychodil - 62. J. Hlavica .
Počet diváků: 139. Rozhodčí: Hájek Robert - HANÁKOVÁ Gabriela, SEDLÁČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.