F. Studený 36. (p.)
1:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 15:30

20.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po chybách přišel trest


Branky


36. F. Studený (p.) - 10. M. Šrom , 44. J. Oulehla , 61. T. Pospíšil
0

Hulín si udržel na jaře neporazitelnost. A díky třem brankám na hřišti Vyškova se na svého soupeře dotáhl i v tabulce MSFL a to na rozdíl jednoho bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky

V desáté minutě poslal hosty do vedení Šrom, který byl úspěšný tváří v tvář proti brankáři.  Ve 36. minutě domácí Filip Stdený proměnil bezpečně pokutový kop a srovnal na 1:1. Domácí inkasovali gól do šatny. Minutu před koncem poločasu měl hodně prostoru Oulehla a z hranice vápna vystřelil na zadní tyč a brankář Kollár na míč nedosáhl

Hulín zkušeně pohlídal tři body

Hned po třech minutách mohlo být srovnáno, ale tečovaná střela domácí končí mimo bránu. V 54. minutě zahodil dvoubrankový náskok hostující hráč, když minul po nádherné kombinační akci odkrytou branku domácích. 62. minuta přinesla klid na kopačky hostujícího týmu. Tomáš Pospíšil vzal akci na sebe a přízemní ránou prostřelil domácího brankáře. Zbytek utkání už se obešel bez větších šancí.



Ohlasy k zápasu


MFK Vyškov
Jan Trousil - trenér MFK Vyškov: První poločas byl vyrovnaný. Vyrovnali jsme a byli jsme aktivnější, ale po chybě jsme inkasovali gól do šatny. Měli jsme i dobrý vstup do druhé půle, ale po další chybě jsem prohrávali už 1:3. Soupeř už nás nepustil pak do žádné šance a zaslouženě vyhrál.

SK Spartak Hulín
Jindřich Lehkoživ - trenér SK Spartak Hulín: Jsem rád, že vezem tři body. Vyškov byl nepříjemný soupeř. Jsem maximálně spokojený s výkonem hráčů.



Sestavy


MFK Vyškov
L. Kollár [-] - D. Němeček [-] , V. Novotný [-] , J. Krejčí [-] , J. Hlavica [-] - M. Machálek [-] (46. M. Matocha [-] ) , F. Studený [-] (89. M. Hladký [-] ) , R. Nehyba [-] , M. Jeřábek [-] , L. Lahodný [-] - P. Kirschner [-] (76. M. Žoček [-] )

SK Spartak Hulín
L. Chytil [-] - M. Šrom [-] , T. Pospíšil [-] , M. Vyskočil [-] (83. J. Kovář [-] ) , J. Zlámal [-] , V. Barcuch [-] , M. Malenovský [-] , J. Oulehla [-] (90. R. Číhal [-] ) , M. Dvořáček [-] , J. Laciga [-] , R. Goldemund [-] (76. M. Minář [-] )

ŽK: 58. P. Kirschner , 60. D. Němeček , 89. L. Lahodný - 86. L. Chytil .
Počet diváků: 221. Rozhodčí: Jahoda Jaroslav - NOVÁČEK Ivo, NEJEDLÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.