2:1
(1:1)
26. L. Horka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 15:30

19.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední tým tabulky se zvedá


Branky


0

Líšeň získala na jaře už šest bodů z devíti možných. Tým, který měl po podzimu pouhých sedm bodů se dostává zpátky do boje o záchranu. HFK nedokázala navázat na domácí vítězství v derby se Sigmou a důležitý souboj o šest bodů skončil výhrou domácího týmu 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzký gól

Po narážečce Kršky s jedním ze spoluhráčů a střelou mezi nohy Muchu se Líšeň hned v první minutě ujímá vedení. Až do vyrovnávacího gólu, který padl ve 26.minutě se nic zajímavého nedělo. Po rohéovém kopu střelou pod břevno vyrovnal hostující kapitán Horka. Pyclík se dostal do šance po chybě jednoho z domácích obranců, ale bránu ve 31.minutě minul.

Zlepšení domácích

Domácí začali dobře i ve druhém poločase. V 5.minutě se machálek ocitl sám na malém vápně, ale bránu přestřelil. V 62.minutě strhl opět vedení na stranu Lišně Machálek. Zaběhl si za obranu hostí a střelo podél golmana upravil skóre na 2:1. V 77.minutě jsme byli málem svědky vyrovnání. Filip žák již prostřelil Kotnoura, ale jeden z domácích obránců míč vykopl. Líšeň tak získala důležité tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Líšeň
Miloslav Machálek - trenér SK Líšeň: Měli jsme parádní vstup do utkání, ale potom jsme byli po gólu zakřiknutí. Propadali jsme v agresivitě a neměli jsme druhé míče. Soupeř potom ze standardky vyrovnal. Druhý poločas přišlo zlepšení a za výkon musím kluky pochválit. Zahodili jsme šance, ale vítězství je zasloužené. Nejůležitější krok byl posun Falla na defenzivního záložníka.

1. HFK Olomouc
Vlastimil Palička - trenér HFK Olomouc: Utkání bylo hodně bojovné. Domácí měli více šancí. Naše hra nebyla podle mých představ, navíc byla nabourána brzkou brankou. Terén také nebyl ideální. Stopeři domácích odváděli dobrou práci.



Sestavy


SK Líšeň
J. Kotnour [-] - V. Minařík [-] (36. A. Ovsepjan [-] ) , D. Frimmel [-] , L. Daněk [-] (58. M. Bednář [-] ) , R. Čampa [-] , P. Demeter [-] , T. Zezula [-] , D. Pospíšil [-] , T. Machálek [-] , D. Krška [-] (81. F. Voda [-] ) , L. Fall [-]

1. HFK Olomouc
F. Mucha [-] - A. Řehák [-] , F. Vedral [-] , O. Kováč [-] (78. M. Krejčí [-] ) , L. Horka [-] - M. Weinlich [-] , O. Buček [-] , T. Langer [-] (67. J. Marek [-] ) - P. Nekuda [-] , O. Pyclík [-] (67. F. Rýdel [-] ) , F. Žák [-]

ŽK: 17. R. Čampa , 54. L. Daněk - 12. L. Horka , 21. O. Kováč , 45. F. Vedral .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Duda Radim - PÁRAL Roman, TRIGAS Paskal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.