1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 15:30

19.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

„Pro nás to byl důležitější zápas, než vstup do jara proti Mohelnici“


Branky


0

Blansko opět nezvládlo zápas podle svých představ. Tři zápasy jeden bod. To není úplně ideální vstup do druhé části sezony.  Za to Kroměřž, ta je na tom úplně jinak. Bez ztráty bodu pokračuje v tažení za záchranou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí přežili penaltu

Šestá minuta utkání přinesla hned branku. Chloupek nacentroval na Stehlíka, který posílá domácí do vedení.  Ve 12 minutě Kučera po dlouhém sprintu posunul na Trtílka, ale jeho pokus zblokoval vracející se Šmerda. Ve 20. minutě je srovnáno. Souhra dvou posil Oklešťka na střílejícího Matouška přinesla Kroměříži důležitý gól na 1:1. 26.minuta byla v režii Silného. Nejprve ho vychytal Floder. Potom Silný upadl ve vápně a Kroměříž měla výhodu penalty. Minutu na to ten stejný hráč Penaltu díky zákroku Flodera neproměnil.

K.O. v 82.minutě

V 64. minutě centroval Strašák, hlavičku Neuberta vyrazil Floder. V 77. minutě po rohu Jelečka Silný hlavou přestřelil. 82. minuta byla smutnou pro domácí. Krhut po dlouhém sprintu ideálně nacentroval na hlavu Silného, který s přehledem poslal hosty do vedení. Díky tomuto gólu získala Kroměříž další důležité tři body. Naopak na Blansko se dotahuje poslední Líšeň.



Ohlasy k zápasu


FK Blansko
Zbyněk Zbořil - trenér FK Blansko: „Pro nás to byl důležitější zápas, než vstup do jara proti Mohelnici a nezvládli jsme to. Po takovém výkonu jsme měli dnes k vítězství hodně daleko. Začátek zápasu nám vyšel, byli jsme aktivní a dali brzy pěknou branku po souhře ve straně a koncovce Stehlíka. Postupem času se ale začali prosazovat hosté, kteří byli lepší v kombinaci a i v soubojích měli větší úspěšnost, než my. Brzy nám vyrovnali a o chvíli na to ještě neproměnili penaltu, mimochodem už třetí ve třetím zápase proti nám. Do poločasu jsme to dohráli už bez větších šancí a věřil jsem, že ve druhé půli náš výkon zlepšíme. Reagovali jsme na to střídáním a přeskupením hráčů, ale kvalita nám tam dnes chyběla dál. Lépe jsme eliminovali hosty, ale sami jsme byli málo nebezpeční. Nakonec jsme inkasovali v závěru zápasu z brejku, který jsme nestačili včas přerušit. Bod by byl v naší situaci málo, ale my jsme dnes na vítězství neměli. Možná jsme měl velké očekávání po dobrém zápase v Uničově, tak proto jsem tak zklamaný z našeho výkonu, ale mě tam chyběla i větší emoce a vůle něco s tím zápasem udělat. Tabulka už se rozdělila a při vývoji ve druhé lize visí záchrana hodně vysoko. Můžeme jít do zápasů s větším klidem a i když se snažíme na naše mladé hráče žádný tlak nevytvářet, tak to dnes možná na ně dolehlo víc, než jsem si byl ochotný připustit. Dnes to nebyl náš den a Kroměříž tady vyhrála zaslouženě.“




Sestavy


FK Blansko
J. Floder [-] - P. Gromský [-] , L. Koláček [-] , L. Hanuš [-] , J. Šplíchal [-] - Š. Kolařík [-] (78. J. Kratochvíl [-] ) , J. Minx [-] (85. T. Feik [-] ) , L. Chloupek [-] , J. Kučera [-] - J. Trtílek [-] (49. D. Duda [-] ) , J. Stehlík [-]

SK Hanácká Slavia Kroměříž
Z. Kofroň [-] - T. Jeleček [-] , T. Matoušek [-] , D. Šmerda [-] , V. Látal [-] - D. Krhut [-] , T. Okleštěk [-] (52. T. Strašák [-] ) , M. Cupák [-] , L. Michna [-] (81. R. Budín [-] ) - J. Silný [-] , M. Neubert [-] (70. M. Kovář [-] )

ŽK: 78. L. Hanuš - 18. D. Krhut , 50. L. Michna , 58. T. Strašák .
Počet diváků: 287. Rozhodčí: Hájek Robert - SEDLÁČEK Tomáš, HANÁKOVÁ Gabriela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.