0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 10:30

19.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Mnoho šancí a sporná penalta


Branky


0

Mnoho šancí viděli diváci v Otrokovicích. Utkání rozhodla penalta kterou proměnil Studený a Vyškov se tak posunul prozatím na třetí místo. Domácí Otrokovice navíc mohou spadnou do boje o záchranu. Na jaře získaly pouze jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance gól nepřinesly

V 17. Minutě domácí poprvé ohrozili bránu hostí střelou z větší vzdálenosti.  O dvě minuty později hledal při protiútoku Kwaku Vavrušu, ten mohl zakončovat do prázdné brány, ale chyběl mu krok. Lahodný se Studeným se objevili před Juříkem, ale domácího brankáře nepřekonali a vytěžili pouze roh. Z toho měl obrovskou šanci Jeřábek, ale trefil obránce a následně Juřík vyrazil jeho pokus na další roh. Z toho již hosté nic nevytěžili, ale do brejku šel domácí Mlýnek, ale Kollár hru přečetl a včas vyběhl. Ve 32. Minutě nebezpečně hlavičkoval Kirschner, ale domácí bránkář tak tak vytáhl jeho pokus nad břevno. O tři minuty později stejný hráč míříl mimo. Ve 38.minutě měli domácí po ruce jednoho z hostujících hráčů k dispozici výhodnou standardku, ale Jasenský ji v branku neproměnil. V prvním poločase se i přes velký počet šancí diváci gólu nedočkali.

Hrozili hlavně hosté

Druhý poločas začal střídáním na straně hostí, když hřiště opustil Matoha a nahradil jej Nehyba. V 52. minutě Kwaku obral svůj tým o gól, když míč směřující do brány chtěl dorazit, ale bránu přestřelil. V 56. minutě šli hostě dva na jednoho Machálek vypálil, ale Juřík míč vyrazil na roh. 62 minuta přinesla ránu Kirschnera těsně vedle. V 70. minut přišla sportná penalta pro Vyškov, kterou Studený proměnil, brankáře poslal na druhou stranu. Osm minut před koncem chyboval při rozehrávce domácí brankář, trefil jednoho s hráčů hostů, ale nakonec z toho branka nebyla. Po přihrávce Studeného z blízka nepřekonal brankáře Nehyba a šest minut před koncem tak nedal svému týmu klid



Ohlasy k zápasu


FC Zlínsko
Jan Trousil - trenér MFK Vyškov: Do zápasu jsme vstoupili katastrofálně. Prvních 20 minut jsme byli horším týmem, pak jsme ale přeskupili řady a byli jsme lepší. Vytvořili jsme si hodně šancí, ale od týmu si slibuju ještě větší produktivitu.

MFK Vyškov
Marek Sedlák - trenér FC VIktoria Otrokovice: Prvních 30 minut jsem spokojený s naší hrou, vstoupili jsme aktivně do zápasu. Poté, ale byly hosté silnější na míči a v kombinaci. Oba týmy měly dost šancí. Rozhodčí nařídil v 70.minutě hodně spornou penaltu a myslím, že kdo má video, tak si obrázek udělá sám. Ovlivnilo to celé utkání.



Sestavy


FC Zlínsko
D. Juřík [-] - T. Mlýnek [-] , D. Kwaku [-] , T. Mazouch [-] , T. Dekleva [-] , M. Němec [-] (58. J. Ferko [-] ) , A. Jasenský [-] , O. Šuranský [-] , J. Juráň [-] , T. Zábojník [-] , M. Vavruša [-]

MFK Vyškov
L. Kollár [-] - D. Němeček [-] , V. Novotný [-] , J. Krejčí [-] , J. Hlavica [-] - L. Lahodný [-] , M. Machálek [-] (88. M. Žoček [-] ) , M. Jeřábek [-] , M. Matocha [-] (46. R. Nehyba [-] ) , F. Studený [-] - P. Kirschner [-] -

ŽK: 13. O. Šuranský , 72. M. Vavruša , 83. A. Jasenský , 90. J. Juráň .
Počet diváků: 186. Rozhodčí: Kondler Petr - LAKOMÝ Lukáš, POLANSKÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.