0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 15:30

19.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vítr byl silnější než střelci


Branky


0

Ve větrném počasí nastoupily týmy Hulína a rezervy Slovácka ke svému měření sil. Za Hulín nastoupila i posila Malenovský, který přišel v týdnu z rezervy Zlína. V souboji nakonec diváci žádnou branku neviděli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný náznak šance

První šance přišla až po půl hodině hry. Ondřejka hledal Oulehlu ale v poslední chvíli zakročil jeden z háčů Slovácka. V prvním poločase se toho moc nestalo. Přispěl k tomu právě silný vítr, který zlobil hráče a s míčem si dělal co chtěl.

Druhý poločas začal zajímavěji než ten první. Už po třech minutách se po smršti ve vápně dostal ke střele Číhal, ale trefil pouze boční síť. V 62. minutě se z nepovedeného centru Slovácka stala střela, která skončila na tyči. Minutu před koncem zatrnulo hráčům i příznivcům domácích. Brankář podcenil míč, který mu vypadl a odrazil se od tyče zpátky k němu. Branku tedy diváci v tomto utkání neviděli.



Ohlasy k zápasu


SK Spartak Hulín
Jindřích Lehkoživ - trenér SK Spartak Hulín: Větrné počasí příliš nepřálo fotbalu. Hosté byli silní na míči, ale my jsme utkání měli zvládnout. Vytvořili jsme si šance, ale neproměňujeme je. Na druhou stranu mě těší, že góly nedostáváme. Je to pro nás doma ztráta.

1. FC Slovácko B
Pavel Němčický - trenér 1.FC Slovácko: Zápas ovlivnil silný vítr a rozboural naši kombinační hru. Na jednu stranu jsme neprohráli, ale zápas se mi nelíbil, chyběla kvalita na míči.



Sestavy


SK Spartak Hulín
L. Chytil [-] - J. Oulehla [-] (64. R. Goldemund [-] ) , T. Pospíšil [-] (75. M. Minář [-] ) , M. Vyskočil [-] , M. Malenovský [-] , R. Číhal [-] , M. Dvořáček [-] , V. Ondřejka [-] , V. Barcuch [-] , J. Zlámal [-] , M. Šrom [-]

1. FC Slovácko B
J. Semanko [-] - R. Vaďura [-] , K. Yu [-] , L. Mareš [-] , K. Pospíšil [-] , L. Křivánek [-] , O. Čajka [-] (69. D. Jahoda [-] ) , E. Tischler [-] , E. Vinkler [-] , P. Tkáč [-] , M. Suchý [-]

ŽK: 26. V. Ondřejka , 75. M. Šrom - 78. K. Pospíšil .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Vojkovský Jakub - MIKESKA Karel, VRŤO Peter.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.