3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 10:15

19.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO + FOTO: Co kolo, to hattrick


Branky


6. J. Yunis , 42. J. Yunis , 75. J. Yunis
0

Sigma Olomouc jednoznačnou výhrou 3:0 dál stíhá vedoucí Uničov. Za to Petřkovice nezastihlo jaro v úplně dobré formě. Ze tří zápasů mají pouze dva body. Na jejich umístění se však moc nemění a dále okupují střed tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sigma zvládla začátek i konec poločasu

Přesto, že Petřkovice jsou zkušené mužstvo, tak nezvládli vstup do utkání. Jakub Yunis hned v 6. minutě otevřel skóre utkání. Ve 42.minutě přidal druhou branku a Sigma šla do vedení 2:0. Mladíci Sigmy tak měli nachytanou půdu pro druhý poločas, kde mohl nepříjemný soupeř ještě kousat.

Třetí gól a klid

Petřkovice dále pokračovaly v dobrém výkonu dirigovaném hráči jako Buček, Staněk a nahoře dobře hrajícím Halaškou. V 75. minutě utkání rozhodl třetím gĺem olomoucký Yunis a bylo po nadějích na bodový zisk pro hosty.

VIDEO



Ohlasy k zápasu


SK Sigma Olomouc B
Augustýn Chromý - trenér SK Sigma Olomouc B: Petřkovice byly velice silný soupeř. Dobře dirigovaná hra zkušenými hráči. Oproti tomu my to hrajeme s mladými kluky. Výsledek působí jednoznačně, ale průběh utkání takový nebyl. Měli jsme i kliku a hlavně nás brankář výborně zachytal.

FC Odra Petřkovice
Radek Hulva - trenér FC Odra Petřkovice: Do utkání jsme šli s tím, že budeme agresivní. To se nám nepovedlo a dostali jsme brzký gól. Sigma nás vyučila v produktivitě. My jsme si vytvořili také spoustu šancí, ale neproměnili jsme je.



Sestavy


SK Sigma Olomouc B
M. Reichl [-] - M. Surzyn [-] , J. Kotouč [-] , J. Štěrba [-] , V. Jemelka [-] - L. Buchvaldek [-] (84. F. Richter [-] ) , R. Látal [-] (78. L. Vychodil [-] ) , R. Bala [-] (61. E. Antwi [-] ) , J. Ambrozek [-] , M. Antl [-] - J. Yunis [-]

FC Odra Petřkovice
A. Buček [-] - A. Hrdlička [-] (46. V. Polášek [-] ) , D. Špavelko [-] , Z. Staněk [-] , L. Švancer [-] , M. Halaška [-] (46. M. Václavík [-] ) , J. Ptáček [-] , R. Baranek [-] , M. Sporysz [-] , D. Levčík [-] (66. J. Malý [-] ) , F. Drozd [-]

ŽK: 25. R. Bala , 34. J. Yunis , 65. M. Surzyn , 70. E. Antwi , 71. V. Jemelka - 41. R. Baranek , 60. L. Švancer , 65. Z. Staněk , 81. D. Špavelko .
Hráči zápasu: J. Yunis .
Počet diváků: 96. Rozhodčí: ČERNÝ Dalibor - ČERNÝ Josef, BUČEK Vítězslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.