Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 10:15

18.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Slovácko deklasovalo Otrokovice


Branky


0

Rozdílem třídy skončilo utkání mezi Slováckem a Otrokovicemi. Domácí vyhráli 4:0 po brankách Pospíšila, Vaďury, Vinklera a Křivánka. Branky dali po dvou v každém poločase. Přeskočili tak svého soupeře v tabulce MSFL.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance jen na jedné straně

Slovácko dalo branku ve 20. minutě. Vinkler vystřelil, ale dorážející Pospíšil byl v ofsajdu a tak se skóre neměnilo. O pět minut později už radost domácím nikdo nevzal. Z pravé strany ocentroval Šimko, Juráň skluzem ohrozil vlastního brankáře, ten míč vyrazil, ale Pospíšil jej za přispění břevna poslal do branky. Vaďura z dálky orazítkoval ve 29. minutě tyč. Ve 33. minutě Vaďura postupoval na bránu Otrokovic a přeodil brankáře, 2:0.

Navýšení vedení

V 63. minutě po centru Vaďury zvyšoval na 3:0 na zadní tyči osamocený Vinkler. 77. minuta a čtvrtá branka v sítí hostí. Suchý vybojoval ve středu hřiště míč a poslal do brejku Křivánka, který prostřelil Juříka.

 

VIDEO



Ohlasy k zápasu



FC Zlínsko
Marek Sedlák - trenér FC VIktoria Otrokovice: S utkáním nejsme vůbec spokojeni. Příčiny porážky si budeme analyzovat. Po prohře 4:0 není co chválit, chtěl bych jen pogratulovat Slovácku k výhře.



Sestavy


1. FC Slovácko B
J. Semanko [-] - M. Suchý [-] , R. Vaďura [-] , K. Pospíšil [-] , P. Šimko [-] , R. Olšanský [-] , L. Křivánek [-] , A. Řihák [-] (73. A. Hani [-] ) , E. Vinkler [-] (66. L. Mareš [-] ) , T. Rada [-] , Š. Vrána [-] (73. F. Krejčík [-] )

FC Zlínsko
D. Juřík [-] - T. Mlýnek [-] , J. Foltýn [-] (46. J. Ferko [-] ) , T. Dekleva [-] , E. Hradil [-] (71. O. Ponížil [-] ) , M. Vavruša [-] , M. Němec [-] (80. M. Lapčík [-] ) , A. Jasenský [-] , O. Šuranský [-] , J. Juráň [-] , T. Zábojník [-]

ŽK: 76. K. Pospíšil - 60. J. Juráň .
Počet diváků: 152. Rozhodčí: Denev Alex - MAYER Jan, ZAPLATILOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.