Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

18.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři body, které dávají naději


Branky


0

Líšeň oslabená o Krále, který byl v minulém utkání vyloučen, musela bezpodmínečně zvítězit, aby se dostala do kontaktu s týmy před ní. Dvoubrankové vedení nejprve neudržela, ale nakonec  Zezula šest minut před koncem strhl vedení na stanu hostů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzký gól

První vážnější šance a první střela na branku skončila gólem.  Minařík ve vápně přehodil brankáře a hosté od deváté minuty vedli. V prvním poločase to byla také jediná pořádná šance.

Dobrý začátek i dobrý konec

Líšeň vstoupila do druhého poločasu stejně, jako do toho prvního. Po sedmi minutách zvýšili své vedení. Do protipohybu brankáře střílel Krška a bylo to 2:0. Během čtyř minut mezi 70 a 74 minutou bylo vyrovnáno. Nejprve Dočekal snížil a potom Heřmánek krásnou střelou vyrovnal. V 84. minutě aktivně hrající Zezula korunoval svůj výkon rozhodující brankou a díky němu si Líšeň odváží tři body.



Ohlasy k zápasu



SK Líšeň
Miloslav Machálek - trenér SK Líšeň: Přijeli jsme sem napravit nedostatečný výkon z minulého zápasu s Kroměříží. Přijeli jsme oslabeni o Krále a na lavičce jsme měli dva nemocné hráče. Měli jsme dobrý začátek a byli jsme celé utkání lepší. Vedli jsme 2:0 měli jsme nějaké akce, kterými jsme mohli utkání rozhodnout, ale nestalo se tak. Pak soupeř dvakrát vystřelil a obě střely mu tam spadly. Jsem spokojený s výkonem i výsledkem.



Sestavy


HFK Třebíč
J. Staněk [-] - M. Dočekal [-] , A. Abayomi [-] (56. R. Novotný [-] ) , R. Houser [-] , C. Bagnon [-] , P. Novák [-] (77. P. Johnson [-] ) , L. Karásek [-] (67. V. Peručica [-] ) , D. Komínek [-] , D. Heřmánek [-] , P. Bogner [-] , B. Lukomirak [-]

SK Líšeň
J. Kotnour [-] - V. Minařík [-] (75. F. Voda [-] ) , D. Frimmel [-] (90. M. Bednář [-] ) , L. Daněk [-] , L. Fall [-] , R. Čampa [-] , T. Zezula [-] , D. Pospíšil [-] , T. Machálek [-] , D. Krška [-] (64. A. Ovsepjan [-] ) , P. Demeter [-]

ŽK: 33. B. Lukomirak - 36. L. Fall , 85. P. Demeter .
Hráči zápasu: T. Zezula .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Vostrejž Ivan - ČERNÝ Josef, BUČEK Vítězslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.