0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2017 15:00

17.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Vyškově se diváci branky nedočkali


Branky


0

Vyrovnaný zápas byl k vidění mezi týmy které dělí v tabulce MSFL tři body. Hosté přijeli neposíleni z A týmu, který hrál večer doma s Mladou Boleslaví. Oba týmy si vytvořili pár šancí, ale ani jedna z nich nebyla proměněna.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba poločasy se nesly ve stejném duchu

Hned ve druhé minutě měli domácí šanci. Jinak bylo prvních patnáct minut hodně opatrných, hra se pohybovala hlavně kolem poloviny hřiště. Ve 20. minutě se po rohu dostal k hlavičce hostuící hráč, ale mířil těsně nad. O pět minut později se k hlavičce dostal i domácí hráč, ale Semanko byl pozorný. Ve 38. minutě šli hosté do brejku, po špatné rozehrávce Vyškova, ale Mareš netrefil bránu.

Druhý poločas bylo utkání vyrovnané. Největší vzrušení vzbudila střela Jeřábka na bližší tyč. Míč šel však těsně nad. Střelci teda tentokrát mlčeli a týmy si rozdělelili po bodu za bezbrankovou remízu.



Sestavy


MFK Vyškov
L. Kollár [-] - D. Němeček [-] (80. M. Hladký [-] ) , V. Novotný [-] , J. Krejčí [-] , J. Hlavica [-] - L. Lahodný [-] , M. Machálek [-] , M. Jeřábek [-] , M. Matocha [-] , F. Studený [-] (46. R. Nehyba [-] ) - P. Kirschner [-]

1. FC Slovácko B
J. Semanko [-] - K. Pospíšil [-] , L. Mareš [-] , M. Janša [-] , L. Křivánek [-] , O. Čajka [-] , E. Tischler [-] , E. Vinkler [-] , P. Tkáč [-] , M. Suchý [-] , M. Flasar [-]

Počet diváků: 286. Rozhodčí: Možíš Dušan - DOHNÁLEK Jan, HANÁKOVÁ Gabriela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.