Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.11.2016 10:30

16.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlín vedl už o tři branky. Nakonec z toho byla remíza!


0

To byl ale zápas! V duelu B týmů domácí vedli po půli 2:0 a když se ve 46. minutě trefil Mlýnek, nikdo už nepochyboval o vítězi. Jenomže Slovácko předvedlo skvělou stíhací jízdu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Zlín šel do vedení už po několika sekundách hry, když Žůrek střelou do horní poloviny branky nedal hostujícímu brankáři šanci – 1:0. Zlín nadále diktoval tempo hry a druhé branky se dočkal v 9. minutě, když Bednář střelou na zadní tyč podruhé rozjásal domácí fandy – 2:0. Po čtvrthodině hry zahodil šanci domácí Blanař. Poté se dostalo ke slovu i Slovácko, ale pokusy Tetteha a Zajíce gólovou úrodu nepřinesly. Vstup do druhého dějství měl lepší opět Zlín. Vyraženou střelu Masaře, Vít Mlýnek uklidil do sítě – 3:0. Hosty nepříznivý vývoj nezlomil a v 55. minutě se ve skrumáži po standardní situaci nejlépe zorientoval Machalík – 3:1. Za sedm minut snižoval na rozdíl jediné branky po přetaženém centru Pospíšil – 3:2. Slovácko se dostalo do laufu a domácí Zlín ještě více přimáčklo k pokutovému území. Patnáct minut před koncem skončila střela Tetteha v šibenici domácí klece – 3:3. Ve zbytku zápasu se už skóre neměnilo a zápas skončil dělbou bodů. 

 

Autor: Tomáš Holata



Sestavy


FC TRINITY Zlín B
J. Dostál [-] - M. Mlýnek [-] , T. Masař [-] , M. Malenovský [-] , M. Vašulka [-] , V. Mlýnek [-] (81. A. Tkadlec [-] ) , J. Žůrek [-] (63. J. Oulehla [-] ) , M. Blanař [-] (86. D. Petřík [-] ) , O. Bačo [-] , M. Malý [-] , R. Michálek [-]

1. FC Slovácko B
M. Daněk [-] - T. Brečka [-] , K. Pospíšil [-] , T. Zajíc [-] , L. Mareš [-] , F. Kubala [-] , B. Tetteh [-] , D. Machalík [-] , S. Dramé [-] , M. Suchý [-] , M. Flasar [-]

ŽK: 85. L. Mareš .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Jahoda Jaroslav - PFEIFER Michal, SEDLÁČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.