0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 14:00

16.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střelcům v zápase zvlhl střelecký prach


Branky


0

Zápas byl nervózní z obou stran. Olomouc, která bojuje o záchranu v soutěži, se snažila zvítězit, ale když už se dostala na dostřel hostující svatyně, chyběla jí finální přihrávka, nebo nedůrazné zakončení. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nejblíže ke vstřelení gólu byla domácí družina čtvrthodiny před závěrečným hvizdem, když tečovanou střelu Vychodila lapil na poslední chvíli na brankové čáře brankář Juřík. Otrokovice si vypracovaly největší šanci chvíli předtím, když po trestném kopu rozezvučel svou hlavičkou břevno Ponížil a dorážku do zcela odkryté brány poslal z metru nad ghanský stoper Kwaku. Více už toho fotbalisté divákům nenabídli a zápas tak dokráčel k bezbrankovému stavu a k dělbě bodů. 

Autor: Tomáš Holata



Sestavy


1. HFK Olomouc
F. Mucha [-] - F. Přikryl [-] , T. Wolf [-] , A. Řehák [-] , L. Horka [-] - O. Bořil [-] (85. G. Pezzotti [-] ) , F. Rýdel [-] , L. Vychodil [-] , O. Buček [-] - O. Pyclík [-] (68. O. Kostorek [-] ) , D. Hornich [-] (46. M. Krejčí [-] )

FC Zlínsko
D. Juřík [-] - T. Mlýnek [-] (46. O. Šuranský [-] ) , O. Ponížil [-] , N. Višněvský [-] , T. Dekleva [-] , V. Zach [-] , E. Hradil [-] (85. A. Bahounek [-] ) , R. Elšík [-] , A. Jasenský [-] , D. Kwaku [-] , M. Vavruša [-]

ŽK: 26. T. Wolf , 77. F. Rýdel , 83. L. Vychodil - 27. R. Elšík , 57. T. Dekleva .
Počet diváků: 106. Rozhodčí: Cieslar Ondřej - MOJŽÍŠ Jakub, RICHTÁR Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.