1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2016 17:00

15.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

,,Bod z derby bereme," řekl Čep i Číhal


Branky


0

Domácí v derby chtěli ukázat, že ještě vše není ztracené a zabojovali. Hulín ukázal, jak dobrým soupeřem dokáže být a oba si připsaly bod. Derby zpříjemnili i zajimaví hosté jako Zdeněk Nehoda, Zdeněk Zlámal nebo Standa Hložek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hanáci vstřelili první gól utkání

Hned v úvodu se ukázali domácí i hosté. První velkou šanci měl Silný ve 14.minutě, kterého vyslal David Steiner, ale golman Chytil byl připraven. v 19.minutě se ukázal Ondřejka, kdy jeho střela těsně minula břevno Šustrovi branky. Ve 21.minutě získal míč dorostenec Zavadil, vedl míč ale odkopl ho moc daleko. Ve 23.minutě rozjetou akci hulínských zastavil hlavou David Čep.

Ve 26.minutě Strašák vybojoval míč a Steiner měl gól na kopačkách, trefil jen obránce hostí. Ti pak rozjeli akci naštěstí pro domácí bez závěrečné střely. tzv. Nedáš, dostaneš,ale bez cíle! 

 

A je tám!

29.minuta patřila domácím. David Steiner se prosadil v derby z pravé strany Šmerda poslal míč do pokutového území a Steiner nechyboval.

Další slibbnou akci měl Neubert, kdy hlavičkou poslal míč do rukavic připraveného Chytila. Ve 43.minutě po vyražené střele se k míči postavil Postava a nechyboval, snížil stav na 1:1.

 

Poločas plný faulů a emocí

Po poločasovém programu, ve kterém vystoupil Standa Hložek a zazpíval jednu ze svých písní utkání pokračovalo ve větším tlaku. Samotný druhý poločas přinesl mnoho faulů a emocí. Dobrou akci měli Hanáci v závěru utkání, Hynčica našel Steinera v malém vapně, ale bez cíle. V 86. minutě se mohl prosadit Honza Hromek, který těsně minul branku Chytila. O minutu později získal míč Matoušek, který nenašel nikoho v modrém dresu. V 89. minutě zasáhl výborně svým tělem Martin Šustr a zabránil tak nebezpečně rozjete akci hostí.

 



Ohlasy k zápasu


SK Hanácká Slavia Kroměříž
David ČEP, kapitán: ,,Bylo vidět, že se hraje derby, mělo to veškeré parametry, jak na hřišti tak v hledišti. Přišel dá se říct celý stadion, což je úplně super a myslím, že podle toho to vypadalo i na hřišti. Bylo spoustu soubojů, srážek, ale i pěkných akcí, jen škoda, že to neskončílo vítězstvím pro nás, protože nějaké náznaky jsme měli. Od tohoto zápasu máme na čem stavět. V této práci budeme pokračovat dál a výsledky se dostaví. Já bych to zhodnotil jako super zápas, super derby, jak pro diváky, tak pro nás hráče a bod bereme obě mužstva.”

SK Spartak Hulín
Roman Číhal: Strašně moc jsme chtěli, Od začátku jsme byli oslabeni o dva hráče, kteří v minulém zápase dostali červenou kartu, tudíž pro střídání nebo pro nějaké větší věci, nebyl zas až tak velký. Bojovali jsme, dali jsme do toho všechno. Škoda, že jsme asi 3. minuty před koncem neproměnili šanci na 2:1. Mohlo být vítězství, ale bod určitě bereme, ale myslíme si, že jsme delší část zápasu tahali za delší konec provazu, co se týče útočných šancí. Vzadu jsme to zvládli, až na 2-3 věci Hanácké.



Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
M. Šustr [-] - D. Steiner [-] , M. Neubert [-] (90. A. Galetka [-] ) , R. Budín [-] , T. Netopil [-] , T. Strašák [-] (70. J. Hromek [-] ) , J. Silný [-] (78. D. Hynčica [-] ) , D. Stratil [-] , D. Šmerda [-] , O. Zavadil [-] , D. Čep [-]

SK Spartak Hulín
L. Chytil [-] - T. Pospíšil [-] (84. M. Minář [-] ) , M. Vyskočil [-] , J. Zlámal [-] , D. Krhut [-] , P. Postava [-] , T. Matoušek [-] , R. Číhal [-] , M. Šrom [-] (59. V. Barcuch [-] ) , M. Dvořáček [-] , V. Ondřejka [-]

ŽK: 32. T. Strašák , 53. D. Steiner - 90. M. Vyskočil .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.