2:1
(2:1)
16. J. Koudelka (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2016 10:15

14.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké Meziříčí předvádělo doma v podzimní části skvělý fotbal. Neuspělo ani Blansko


Branky


9. P. Simr , 11. E. Smejkal - 16. J. Koudelka (p.)
0

Zajíavý byl především první poločas, který přinesl nejen tři branky, ale i spoustu dalších šancí. Jak utkání hodnotil blanský trenér Zbyněk Zbořil?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



FK Blansko
Zbyněk Zbořil, trenér: „Podzimní část jsme uzavřeli zápasem ve Velkém Meziříčí, které svou domácí bilancí a počtem vstřelených branek vzbuzuje respekt. Snažili jsme se o eliminaci jejich největších zbraní, ale uhlídat Dolejše v jeho momentální formě bylo nad naše síly. Začátek jsme neměli špatný, ale po inkasované brance spustili domácí kolotoč a mohli v 5 minutách rozhodnout. Nás dostal do hry gól na 2:1, ale domácí svou ofenzivní kvalitu potvrzovali v každé akci. I my jsme tam měli několik situací na vstřelení branky, nastřelili jsme dvě tyčky a hlavně šance do šatny volala po vyrovnání, ale ve hře nás držela hlavně neproduktivita domácích. Vůbec jsme nezvládli ubránit Mezlíka a v náběhu Dolejše, kteří vytvářeli jednu šanci za druhou. Do druhé půle jsme to přeskládali a v obranném vápně jsme to zvládli, ale nahoru jsme toho moc nepředvedli. Nedokázali jsme dostat centry do vápna na Píška a ofenzivní festival z prvního poločasu už se nekonal ani ze strany domácích. Dostali jsme nejméně branek na podzim ve Velkém Meziříčí, ale na bodový zisk to nestačilo. Chodit na fotbal do Velkého Meziříčí musí lidi bavit, protože co na podzim doma předváděli, to byla velká fotbalová paráda. I když jsme jim to chtěli co nejvíce znepříjemnit, tak i dnes zvítězili zaslouženě.“



Sestavy


FC Velké Meziříčí
R. Kruba [-] - L. Berka [-] , R. Demeter [-] , J. Krejčí [-] , E. Smejkal [-] (72. M. Puža [-] ) , P. Simr [-] , P. Mezlík [-] , R. Šuta [-] , P. Dolejš [-] , M. Kriegsmann [-] , J. Šimáček [-]

FK Blansko
J. Floder [-] - S. Píšek [-] , D. Müller [-] (46. L. Chloupek [-] ) , J. Šplíchal [-] , L. Koláček [-] , P. Gromský [-] - J. Kučera [-] , D. Duda [-] (81. J. Minx [-] ) , D. Pospíšil [-] - J. Koudelka [-] , J. Trtílek [-] (60. Š. Kolařík [-] )

ŽK: 70. D. Pospíšil , 74. L. Koláček .
Počet diváků: 365. Rozhodčí: Klíma Tomáš - POLANSKÝ Jan, KOLÁŘ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.