FOTO: Třináctka přinesla Hanákům štěstí


Branky


1

Asistentské duo "Klimek Světlík" připravilo mužstvo výborně. Celý týden kroměřížští kluci makali a v sobotu před zápasem se sešli už v 10:30 a odmakali předzápasový trénink. Skvělý tah v poločasovém střídání a třinácté kolo Hanáky odlepil z posledního místa.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Špatný vstup domácích do zápasu, Vyškov ve vedení

Hanákům nevyšel vstup do poločasu a inkasovali gól. První patnáctiminutovka byla oťukávaná a na míči byli více hosté. V 16. minutě poslal do vedení Vyškov Kirschner. Ve 25. minutě byl Silný blízko k vyrovnání, dvakrát nastřelil pouze golmana. Ve 31. minutě přišla nebezpečná akce Vyškova. Přerovský získal míč na polovině soupeře a poslal na Kirschnera, Hanáci však v obraně spojili síly a míč od brány dostali. První výjezd sám na bránu hostí Steiner ukázal ve 37. minutě, zamiřil do rukavic golmana. Ve 39. minutě Vyškov rychle rozehrál a Kirschner šel sám na Šustra, ten výborným skluzem zmařil šanci.

 

Dva krásné góly a Kroměříž slavila výhru

Jakoby do druhého poločasu nastoupil jiný tým domácích. Ve 48. minutě se David Steiner postavil k přímému volnému kopu, poslal míč do velkého vápna, kde zasáhl hráč hostí. Poté se k míči dostal Hromek, poslal po pravé straně centr do vápna, kde hlavičkou míč poslal těsně mimo branku kapitán David Čep. 

V 56. minutě se poprvé v drese Hanáků prosadil David Pavelka, konkrétně z 18 metrů poslal míč doprostřed branky 1:1. Rázem byla vidět obrovská chuť domácích. Vidět byl v 64. minutě Hromek, kdy těsně minul branku po centru Pavelky. V 68. minutě se Hanáci nedokázali smířit s vedriktem rozhodčího, kdy neuznal údajnou branku. Hanáci se dostali před prázdnou branku, golman hostí však míč asi dostal od brankové čáry dřív. V 75. minutě podruhé vyrazil Steiner přes hřiště sám a z 20 metrů vystřelil a udal tak vedení domácím. Domácí výhru kontrolovali až do závěrečného hvizdu.



Ohlasy k zápasu


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Asistent Klimek: Bohužel nám záčatek zápasu nevyšel podle našich představ. Nějakým způsobem jsme se na to chystali, ale nebyli jsme schopni soupeře přehrát. Po takové menší bouřce v kabině o poločase se náš výkon rapidně zlepšil. Hráči začali vyhrávat osobní souboje, začali jsme sbírat odražené balóny, dostávali jsme soupeře pod tlak a vyústěním bylo vstřelení vyrovnávací branky. A dalším soustavným tlakem na soupeře jsme zápas otočili. Konec utkání jsme dohráli zkušeně.: Asistent Světlík: Pro nás je tato výhra určitě psychická úleva. Před sebou máme jěště dva zápasy. Čeká nás derby v Otrokovicích a pokud kluci budou pracovat jak druhý poločas, věřím že jsme schopni zápas v Otrokovicích zvládnout.




Počet diváků: 150. Rozhodčí: Slabý Jiří - LAKOMÝ Lukáš, OGRODNÍK Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
25. 10. 2016 15:46
1:3