Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 10:15

12.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kroměříž vstřelila tři góly, mladý kádr soupeře však ubojoval vítězství


Branky


0

V neděli ráno odcestovali muži Hanácké Slavie Kroměříž do Kunovic, kde se utkali s rezervou Slovácka. Mančaft Slovácka tvořili fotbalisté ve věkovém rozmezí 17-21 let.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení, v poločase odcházeli do kabin za stavu 3:1

Hanáci se ujali vedení v 5.minutě, kdy Jan Silný poslal míč z pravé strany po zemi ke vzdálenější tyči - 0:1. Ve 12. minutě domácí vyrovnali, konkrétně poslal míč pod břevno Tetteh Benjamin. V 18. minutě ten samý hráč nastřelil spojnici branky a o minutu později dostal David Machalík centrem míč do vápna na Kryštofa Pospíšila a ten zvýšil na 2:1. Ve 40. minutě svou akci z levé strany zakončil vysoko nad bránu Ferko. Ve 45. minutě zvýšil stav domácí Kryštof Pospíšil - 3:1.

 

Hosté přidali dva góly, prosadil se dorostenec Zavadil

Do druhého poločasu nastoupil dorostenec Ondra Zavadil, který vystřídal Tomáše Strašáka. V 50. minutě snížil na 2:3 Silný. V 64. minutě se hosté vzdálili o dva góly, Mareš Lukáš vstřelil poslední gól Slovácka. V 68. minutě opustil hřiště David Hynčica a nahradil ho David Pavelka. V 70. a 73. minutě kopal David Steiner přímý volný kop, v prvním případě těsně minul branku a druhý zamířil přímo do Ferka. Následovala další hostující šance, Pavelka prudkou střelou minul zadní tyč branky. V 90. minutě rozhodčí nařídil penaltu pro domácí, kterou neproměnili.



Sestavy


1. FC Slovácko B
V. Nemrava [-] - M. Suchý [-] , B. Tetteh [-] , K. Pospíšil [-] , M. Flasar [-] , L. Mareš [-] , T. Ťok [-] (68. L. Křivánek [-] ) , D. Machalík [-] , E. Tischler [-] , S. Dramé [-] (68. L. Michna [-] ) , J. Rezek [-] (78. E. Vinkler [-] )

SK Hanácká Slavia Kroměříž
M. Šustr [-] - D. Steiner [-] , J. Ferko [-] (78. J. Kašík [-] ) , R. Budín [-] , T. Netopil [-] , J. Silný [-] , T. Strašák [-] (46. O. Zavadil [-] ) , D. Hynčica [-] (68. D. Pavelka [-] ) , J. Hromek [-] , D. Šmerda [-] , V. Látal [-]

ŽK: 42. K. Pospíšil , 58. T. Ťok - 58. D. Steiner .
Počet diváků: 126. Rozhodčí: Buček Vítězslav - DOHNÁLEK Jan, LÍKAŘ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.