0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 14:30

11.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová tvář, dvojice Světlík a Klimek po 8 letech na Hanácké Slavii


Branky


0

Bod za remízu s nováčkem. ,,Bod nám pomůže," toto se ozývalo po utkání z domácí kabiny. Hanáci bojovali až do 91.minuty utkání. V 50. minutě se zranil utočník Neubert, který byl převezen do nemocnice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněná penalta a šance Silného

,,Kluci byli připraveni, chtěli utkání zvládnout. Byli jsme lepší v první půlce, bohužel ve 12.minutě neproměněná penalta Neubertem. Tím se spustil kolotoč neproměněných šancí. Silný, který dal tyčku ve 45. minutě, dostal pěkný balon od Strašáka a obešel i golmana Bučka, bohužel přestřelil branku. Hosté měli ve 45. minutě šanci, ale golman Šustr byl na místě," hodnotil tak první poločas nový asistent Ivo Světlík.

Nejlepší hráči tentokrát golmani

,,Druhý poločas začal špatně rozehrávanými standardními situacemi. Silný měl 100% dvě tutovky. Ofenzíva klesla odchodem zraněného  Neuberta, který si poranil rameno a byl převezen do nemocnice. Jeho návrát na trávník v podzimní části je velice nízka. Hra se v poli vyrovnála a bylo to poté o jednom gólu. Nakonec pro nás vynikajícím zákrokem zasáhl Šustr. Nejlepší hráči byli golmani na obou stranách," hodnotil dění svého prvního domácího utkání v roli asistenta Ivo Světlík.



Ohlasy k zápasu


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Ivo Světlík, asistent: ,,Bohužel jsou to dva body ztráta, chtěli jsme vyhrát. Určitě nemůžu upřít snahu celého mužstva. Musíme pracovat dál a soustředit se na Slovácko. Na klukách je vidět, že to má náboj, není to lhostejné a pevně věřím, že už se to musí dobře zlomit. "




Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
M. Šustr [-] - D. Steiner [-] , R. Budín [-] , T. Netopil [-] , J. Silný [-] , T. Strašák [-] , D. Hynčica [-] (68. D. Pavelka [-] ) , M. Neubert [-] (50. J. Ferko [-] ) , J. Hromek [-] (85. D. Stratil [-] ) , D. Šmerda [-] , V. Látal [-]

FC Odra Petřkovice
A. Buček [-] - M. Honiš [-] , P. Kučera [-] (80. D. Špavelko [-] ) , M. Halaška [-] (71. J. Ptáček [-] ) , M. Sporysz [-] (33. A. Hrdlička [-] ) , M. Václavík [-] , M. Neumann [-] , D. Puškáč [-] , R. Baranek [-] , D. Levčík [-] , Z. Staněk [-]

ŽK: 29. D. Hynčica , 34. T. Strašák , 38. V. Látal , 50. D. Steiner - 12. Z. Staněk , 59. P. Kučera .
Počet diváků: 146. Rozhodčí: BERNATÍK Tomáš - GLOSER Jan, KOZUBÍK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.