2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 14:30

10.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Budín dal Kroměříži naději, HFK však udeřilo dvakrát


Branky


0

Hanáci vyrazili do Olomouce, kde byl jasný cíl. Výhru by Kroměřížští rozhodně potřebovali, ale domácí si tři body nakonec vybojovali. Budín srovnal na 1:1, ale sedm minut před koncem zápasu udeřil Vychodil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól v 8. minutě, neproměněné šance

Domácí se mohli ujmout vedení hned v 5. minutě, kdy špatně rozehrál Kašík. Poté se kopak 2x roh, který nepřinesl gól. V 8. minutě už ale ano, Krejčí se prosadil po útočné akci z autu na vlastní polovině 1:0. V 11. minutě Steinerův centr na Silného vyšel, ten hlavou poslal míč do rukavic golmana. Ve 33. minutě byl vidět Dan Stratil, kdy měl na svých kopačkách slibnou střelu. Ve 42. minutě byla slyšet spojnice břevna s tyčí, kterou nastřelil Vychodil. 

Dva góly, emoce, šance a tři body pro Olomouc

V úvodu druhého poločasu vyrovnal za Hanáky kapitán Radovan Budín! Hlavou rozevlál síť golmana Muchy - 1:1. V 53. minutě těsně minul branku Silný. V 69. minutě připravil Strašák míč Ferkovi, ten si vedl míč až do velkého vápna, kde míč ztratil. V 82. minutě se mohl prosadil dorostanec Ondřej Zavadil, z dvaceti metrů pálil těsně nad břevno. O minutu později přišel gól domácích, Lukáš Vychodil upravil důležitou brankou na 2:1. V 88. minutě měl na hlavě míč opět kapitán, míč lapil golman Mucha.



Sestavy


1. HFK Olomouc
F. Mucha [-] - A. Řehák [-] , F. Přikryl [-] , P. Krumpolc [-] , M. Krejčí [-] , L. Horka [-] - O. Bořil [-] (54. O. Buček [-] ) , F. Rýdel [-] , L. Vychodil [-] (88. G. Pezzotti [-] ) , J. Bernard [-] (68. O. Kostorek [-] ) - O. Pyclík [-]

SK Hanácká Slavia Kroměříž
M. Šustr [-] - D. Steiner [-] , R. Budín [-] , T. Netopil [-] , J. Silný [-] , D. Hynčica [-] (66. J. Ferko [-] ) , D. Stratil [-] (46. T. Strašák [-] ) , J. Hromek [-] (76. M. Neubert [-] ) , D. Šmerda [-] , O. Zavadil [-] , J. Kašík [-]

ŽK: 48. F. Rýdel , 50. A. Řehák , 53. L. Vychodil , 64. F. Přikryl - 68. D. Šmerda , 75. O. Zavadil , 80. T. Strašák .
Počet diváků: 98. Rozhodčí: Drozdy Luboš - GASNÁREK Michal, KOLÁŘ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.